OfiucoEl món de l'astrologia, tal com el coneixíem fins ara, està a punt de canviar per sempre. L'arribada del nou signe del zodíac, Ofiuco, ha trasbalsat tot un col.lectiu de lectors, seguidors de les pàgines de l'horòscop en diaris i revistes, que han vist com els dies del mes als quals pertanyia el seu signe s'han desplaçat i, de cop i volta, han hagut d'enfrontar-se a dues crues realitats: la primera, que ara pertanyen a un altre signe zodiacal, i la segona (i més terrible) que totes les prediccions que han llegit –i els han condicionat- al llarg de tota la seva vida... són una farsa!

Amb aquest panorama, els del DV han cridat als astròlegs Helena Teixidor i Tristán Llop per parlar sobre quina és la influència real en els astres de l'arribada d'aquest nou signe, i de passada saber algunes prediccions per aquest any.

I si crèieu que això de casar-se era una novetat només per als matrimonis gais, estigueu atents al programa, perquè des de Ripoll us mostrarem una nova manera de donar el "sí, vull".

Cada dia és DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3.

[ Ofiuco, el 13º pasajero ]

En: Divendres Tv3 
Tags: helena teixidor tristán llop 
Martes, 25 de enero de 2011 • 00:10h.