OfiucoEl món de l'astrologia, tal com el coneixíem fins ara, està a punt de canviar per sempre. L'arribada del nou signe del zodíac, Ofiuco, ha trasbalsat tot un col.lectiu de lectors, seguidors de les pàgines de l'horòscop en diaris i revistes, que han vist com els dies del mes als quals pertanyia el seu signe s'han desplaçat i, de cop i volta, han hagut d'enfrontar-se a dues crues realitats: la primera, que ara pertanyen a un altre signe zodiacal, i la segona (i més terrible) que totes les prediccions que han llegit –i els han condicionat- al llarg de tota la seva vida... són una farsa!

Amb aquest panorama, els del DV han cridat als astròlegs Helena Teixidor i Tristán Llop per parlar sobre quina és la influència real en els astres de l'arribada d'aquest nou signe, i de passada saber algunes prediccions per aquest any.

I si crèieu que això de casar-se era una novetat només per als matrimonis gais, estigueu atents al programa, perquè des de Ripoll us mostrarem una nova manera de donar el "sí, vull".

Cada dia és DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3.

[ Ofiuco, el 13º pasajero ]

En: Divendres Tv3 
Tags: helena teixidor tristán llop 
Martes, 25 de enero de 2011 • 00:10h.

La RieraHeu vist què fort ha començat la nova temporada de "La Riera"? Tots els ets i uts de la sèrie es viuen a la tertúlia que té a mitja Catalunya amb l'ai al cor. Avui, el debat més apassionant de la tele torna a DIVENDRES. Analitzarem l'arrencada de "La Riera" amb els nostres tertulians habituals: en Pep Antón Muñoz, l'àvia Remei, el David Balaguer, l'Ana Boadas i en Pere Mas.

També ens plantejarem com està canviant el barcelonisme i de fins a quin punt és veritat allò de que "s'ha acabat l'època del culer patidor".Davant la represa de la lliga, parlarem d'aquest Barça amb Joaquim Hernández (pare del futbolista Xavi) i amb els periodistes Quique Guasch i Verònica Sanz. També comentarem les vostres opinions sobre aquest tema que ens arriben cada día a la redacció, a través del Facebook del programa.

Avui rebrem a l'astròloga Helena Teixidor que ens farà el seu pronòstic sobre els principals esdeveniments previstos per aquesta temporada. Respondrem les vostres preguntes sobre el futur en temes d'interès general. No podem dir si encertarà al 100%, de moment només i ha un pronòstic segur: avui durant tot el dia serà DIVENDRES.

[ La tertúlia de "La Riera" vuelve a "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer helena teixidor joaquim hernández pep a. muñoz pere mas quique guasch verónica sanz 
Viernes, 10 de septiembre de 2010 • 01:10h.

Espartac Peran i Xavi Coral... i proposem donar-vos totes les claus per fer que continui així la resta de l'any. Avui us portem el primer DIVENDRES després de les vacances, i l'Espartac Peran i el Xavi Coral tornen al treball amb les joguines que els han portat els reis... també tindrem ocasió de descobrir altres regals que van demanar alguns dels nostres col.laboradors. Per exemple, l'Ana Boadas, va demanar un mapa per a no perdre's a "La Riera", i segons sembla ha sigut molt bona minyona aquest any perquè ens porta la guia definitiva per entendre trames i personatges d'aquesta nova sèrie de Tv3.

Avui també intentarem escoltar què diuen els astres per aquest 2010, amb l'ajuda de l'astròloga Helena Teixidor; i aquesta setmana -bé, el que queda d'ella-, acompanyarem a l'Espartac Peran en un viatge al.lucinant per un dels districtes culturalment més actius de la ciutat condal: el barri de Gràcia. Des d'aquí parlarem avui de disseny, dels orígens d'un dels barris més emblemàtics de Barcelona, i també del Barça, perquè viure a Gràcia i no ser del Barça està molt mal vist.

I per a començar l'any amb bon peu, també tindrem avui amb nosaltres al Marc Giró, per parlar sobre sabates amb estil.

DIVENDRES, un programa que trepitja fort, aquesta tarda sobre les 15:40h., a Tv3.

[ Este 2010 ha empezado en viernes... ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas helena teixidor marc giró 
Jueves, 7 de enero de 2010 • 08:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]