TorrenteAquesta tarda ens visita el nostre amic Santiago Segura, que es troba en plena promoció de "Torrente 4", la seva nova incursió en el costat més salvatge del cinema espanyol. Nosaltres hem intentat posar-nos a l'altura de les circumstàncies, i li proposarem un repte: que deixi córrer la imaginació i s'atreveixi a crear amb nosaltres el "Torrente català". Per fer-ho, comptem amb l'ajuda d'Imma Sust i un convidat sorpresa, que farà la seva aparició al plató de manera estel.lar, reclamant el paper que es mereix dins de la saga, que sembla que no té fi... Qui serà l'equivalent català de Paquirrín? I el més semblant al Fary cantant en l'idioma de Ramon Llull? No feu la migdiada i quedeu-vos amb nosaltres que aquesta tarda riurem.

Com cada divendres, tornarà la tertúlia de "La Riera". Dedicarem una bona estona a tractar els problemes de faldilles de Sergi (personatge que interpreta l'actor Jordi Planas), incloent-hi l'idil.li que es rumoreja que manté amb la nostra col.laboradora Ana Boadas.

I marxem de cap de setmana amb la música en directe d'Adanowsky, fill del director de Santa Sang i El Talp, Alejandro Jodorowsky.

DIVENDRES, 16:40h. Tv3.

[ Siempre es viernes con Torrente ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas imma sust jordi planas la riera santiago segura torrente 
Viernes, 11 de marzo de 2011 • 00:05h.