Sergi Guitart
L’actor Jordi Planas visita la tertúlia de "La Riera"! Una ocasió d’or per a tots els nostres seguidors a través de les xarxes per preguntar al Sergi Guitart Riera pel seu futur i entendre els motius de la seva actitud durant els últims capítols. A més a més, anunciem els seleccionats per conèixer com acabarà la sèrie aquesta temporada. Amb l’àvia Remei, Ana Boadas, David Balaguer, Pere Mas i Fermí Fernàndez.

També tindrem la trobada setmanal amb la Mònica Terribas. Xavi Coral fa repàs de les cites de l’actualitat que més han cridat l’atenció a Mònica Terribas. Parlarem de l’última proposta d’una llista civil sense polítics en actiu que ha llançat la CUP i la reacció dels diferents grups polítics, de La Banda Impossible de Canet Rock i molt més.

I com és habitual els divendres, assistirem a una nova classe de bones maneres amb Marc Giró, edició especial vacances d’estiu. Ens explicarà com fer el Camí de Santiago sense perdre l’elegància.

I abans de marxar, celebrem l’aniversari del crític de cinema i conductor del "Cinema 3", Jaume Figueras!

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david balaguer fermí fernández jordi pallarès jordi planas mònica terribas xavi coral 
Viernes, 10 de julio de 2015 • 00:08h.

Mònica Terribas i Xavi Coral
Aquest divendres iniciem el programa amb la tertúlia interactiva de "La Riera" que després de la visita de l’actor Jordi Planas continua imparable descobrint nous horitzons que determinaran la vida de personatges com la Cristina, el Sergi i la Maribel. Com sempre amb uns tertulians de luxe, l’àvia Remei, Ana BoadasDavid Balaguer, Fermí Fernàndez, Pere Mas i tots els nostres seguidors, que participen amb els seus comentaris a Twitter.

Poc després donarem pas a una tertúlia especial post Diada, una taula per analitzar i fer balanç de la participació a la manifestació i d’altres fets puntuals viscuts durant la jornada de  l’11 de Setembre. Amb Xavi Coral i la col·laboració dels nostres tertulians Salvador Cardús, Nacho Martín Blanco, Manel Cuyàs, Dolors Genovès, Rafel Nadal i Tian Riba.

Tampoc faltarà la secció de Mònica Terribas, la nostra segona "Cita amb la Terribas". La periodista torna a triar tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana i les analitzarà en companyia de Xavi Coral.

I amb Marc Giró, el nostre expert en bones maneres i elegància, marxarem de cap de setmana amb una mica més d’estil després d’escoltar la seva secció plena de bons consells. Parlarem de com ser elegant a l’hora de tractar amb gent que sempre té objeccions amb el menjar.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: 11 de setembre espartac peran jordi planas mònica terribas xavi coral 
Jueves, 11 de septiembre de 2014 • 10:00h.

DivendresAvui dilluns, a partir de les 15:50h., Tv3 ofereix una nova edició de DIVENDRES, el programa que presenten Xavi Coral i Espartac Peran. La tertúlia especial de "La Riera" amb motiu de l'últim capítol de la temporada en serà un dels principals dels continguts.

Jordi Planas, que dóna vida al Sergi de "La Riera" i el director de la sèrie, Esteve Rovira, comentaran el final de temporada.

Per aquest motiu, per primer cop en els quatre anys de programa, Xavi Coral serà l'encarregat de conduïr les connexions des d'exteriors, aquesta setmana visitem la vila de Cunit, ja que l'Espartac Peran serà a plató fent la tertúlia de "La Riera".

A més a més, us hem preparat una guia pràctica per fer les millors fotos aquestes vacances. Posarem exemples molt senzills de les situacions més habituals que ens podem trobar a les vacances i sabrem com treure el màxim partit de la nostra càmera o del nostre telèfon mòbil.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran esteve rovira jordi planas xavi coral 
Lunes, 15 de julio de 2013 • 09:20h.

Jordi PlanasNou any, noves il.lusions... i noves tertulies de "La Riera"! Aquest divendres tornem a muntar el debat que augmenta punts de carisma als tertulians del programa que han fet un màster sobre "La Riera": l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. Conduïda per Espartac Peran, durant aquesta primera edició del 2013 de la tertúlia de "La Riera" ens visitarà el Sergi (l'actor Jordi Planas). Amb ell parlarem de la cuina, del grup Batea, de la Cristina i, evidentment, de la samfaina. Després de la polèmica que ha comportat aquesta setmana, descobrirem quins són els secrets per elaborar-la d'una manera perfecta.

A més a més, veurem alguna escena "desclassificada" de la sèrie i parlarem de la Lídia i del ronyó del Guillem, perquè sobre aquest tema hi ha molts misteris: quant ha ofert el Guillem al donant? S'assabentarà del que amaga la seva filla? És capaç el Miquel d'acceptar que la Lídia continuï així?

A més a més, a la redacció de DIVENDRES ens hem interessat pel tema del reciclatge, i en aquest programa us oferirem una guia completa de com reciclar amb seny, amb la intenció de resoldre els dubtes dels nostres espectadors compromesos amb el medi ambient.

Abans de marxar de cap de setmana sentirem alguns consells del nostre expert en bones maneres: Marc Giró. Avui parlarem de com anar de rebaixes amb classe.

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. En directe cada dia a les 16:40h.

[ La samfaina del actor Jordi Planas, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer jordi planas la riera mercè comes pere mas 
Viernes, 11 de enero de 2013 • 00:00h.

Jordi PlanasA la tertúlia de "La Riera" d'avui parlem amb en Jordi Planas, de qui segur que aconseguirem algun titular sobre el que passarà aquesta temporada a la sèrie. Analitzarem la relació entre la Judit i la Mercè que ha canviat  radicalment en només un any, és creïble? A què respon? També parlarem del fred comiat dels companys a la Marina i del seu futur. La Cristina ha posat el Sergi entre l'espasa i la paret, està obligat a modificar tota la carta de la fonda per convertir-la en un restaurant de franquícia, i ell no ho porta gens bé... qui guanyarà la partida? El Sergi està en disposició de lluitar? D'això i moltes coses més en parlarem a la tertúlia de "La Riera" amb l'àvia Remei, David Balaguer, Mercè Comes, Ana Boadas i Pere Mas.

Som gent DIVENDRES. Cada tarda en directe al teu costat. 16:30h. Tv3.

[ El actor Jordi Planas y el futuro de "La Riera" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer jordi planas la riera mercè comes pere mas 
Viernes, 14 de septiembre de 2012 • 00:00h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]