Albert EspinosaDilluns per la tarda, a DIVENDRES, discutim els temes més destacats de l'actualitat a la nostra taula de debat, amb els habituals de cada dilluns: Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba. També tenim amb nosaltres al creador de la sèrie "Polseres vermelles", el guionista Albert Espinosa, que acaba de publicar un nou llibre "Si tu em dius vine, ho deixo tot... Però digue'm vine" Com ell mateix diu en el seu blog
"El llibre està dedicat a tots el que volen ser diferents i lluiten contra aquells que desitgen que siguem iguals". Amb ell i amb els joves actors Àlex Monner i Joana Vilapuig, components de les "Polseres vermelles", parlem d'aquesta nova aventura editorial.

I aquesta setmana, l'Espartac Peran i l'equip d'exteriors faran que cada dia sigui DIVENDRES a Calafell. Abans de tot, fem un repàs per les particularitats del català que es parla en aquesta regió, amb l'escriptor Màrius Serra i la seva secció "Paraules en ruta". A continuació seguim les aventures de l'Espartac Jones per Calafell visitant un jaciment iber, únic al nostre país. No us ho perdeu.

Us esperem a DIVENDRES 16:40h. Tv3.

[ Un "Divendres" con Albert Espinosa ]