Espartac Peran i Xavi CoralEl proper dilluns dia 5, torna el magazin DIVENDRES, amb Xavi Coral i Espartac Peran, que seguiran conduint aquest espai televisiu de referència a les tardes de Tv3. Aquest any comptarem de nou amb algunes de les cares de la temporada anterior: Tian Riba, Carles Sànchez, Ana Boadas, Pere Mas i Núria Coll, a les quals també s'afegiran col.laboradors setmanals com Xavier Sala i Martin, Xavier Sardà, Jose Corbacho, Ernest Folch, Imma Sust, Pere Escobar, Sebastà Serrano, i molts més...

L'Espartac Peran continua sent la nostra connexió amb l'exterior, i a cada nou programa ens proposarà una aventura diferent per algun lloc de la geografia catalana. Aquesta primera setmana ens traslladarem a la comarca de l'Alt Empordà, concretament a la localitat de Llançà.

L'equip de DIVENDRES torna un cop més amb un espai televisiu d'entreteniment interactiu, ja que comptarà més que mai amb la veu participativa dels nostres teleespectadors, a través de les xarxes socials Facebook i Twitter.

DIVENDRES, una coproducció de EL TERRAT i Tv3. Arrenca la tercera temporada aquest dilluns 5 a les 16:30h.

[ Xavi Coral y Espartac Peran de nuevo juntos en DIVENDRES a partir del 5 de septiembre ]