Espartac Peran i Xavi CoralXavi Coral i Espartac Peran han tornat de vacances amb les piles carregades, i aquest any prometen moltíssimes hores d'entreteniment al costat de la resta de col.laboradors del programa: Ana Boadas, la dona "sinergètica" (el que no sàpiga ella sobre el que es cou als platós de Tv3 no ho sap ningú), Carles Sànchez, el nostre contacte amb els teleespectadors a través de les xarxes socials -que cada dia està més guapo, ha penjat unes fotos al seu Facebook per demostrar-ho-, i Núria Coll, que seguirà aportant les seves polifacètiques qualitats com a periodista en temes de societat, psicologia, economia i cultura.

Tots, al costat d'altres de les cares diàries (Tian Riba, Pere Mas), i setmanals (Xavier Sardà, Jose Corbacho, Xavier Sala i Martín, Ernest Folch, Isabel-Clara Simó, Pere Escobar, Sebastià Serrano...), faran que la sobretaula del dia a dia tingui gust de DIVENDRES.

Comencem la setmana al costat d'Espartac Peran i l'equip d'exteriors des de Llançà, on rebrem després del descans estival l'escriptor Màrius Serra i les seves "Paraules en ruta", i on també coneixerem en profunditat "La rosa dels vents", ja que la localitat de Llançà està situada en una de les zones on es registren les ratxes de vent més fortes de tota la península.

A plató, Xavi Coral moderarà la primera de les tertúlies de la temporada i rebrà al catedràtic Xavier Sala i Martín, per parlar de les conseqüències de l'estiu en l'economia.

Arrenca la tercera temporada de DIVENDRES, un magazín de tarda sense princeses del poble ni toreros. Us esperem dilluns a les 16:30h., a Tv3.

[ Nos encanta que vuelva a ser "Divendres" ]