Sebastià SerranoAi, aquesta gent del magazin DIVENDRES... sempre tan alegres! Sembla que cada dia hagin de celebrar una festa d'aniversari... Com s'ho fan per estar contents tota l'estona? Quins són els valors que cal potenciar? La solidaritat, el respecte, l'esforç, la convivència... Tots o alguns d'ells s'han perdut en aquests temps, i és important reivindicar-los, per portar una vida millor. Aquest serà el tema de la nostra tertúlia de savis d'avui a DIVENDRES, composta per Àlex Rovira, Xesco Espar i Sebastià Serrano, grans coneixedors de la condició humana.

Avui, també, Espartac Peran i l'equip d'exteriors entraran en directe al castell d'Altafulla, propietat dels marquesos de Tamarit. Des d'aquest insòlit lloc, Josep Maria Solé i Sabaté ens parlarà de la història de la noblesa al territori català.

I abans de marxar rebrem a Edu Soto i David Fernández, que tornen al teatre amb la imminent estrena d'"El sopar dels idiotes" de Francis Veber, que s'estrena avui a l'Apol.lo de Barcelona.

Aquesta tarda torna DIVENDRES. En directe, a les 16:40h. a Tv3.

[ Tertulia de sabios con Àlex Rovira, Xesco Espar y Sebastià Serrano ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira david fernández edu soto josep maria solé i sabaté sebastià serrano xesco espar 
Miércoles, 28 de septiembre de 2011 • 00:00h.