Jordi BorràsComencem la setmana cantant el "Virolai" al magazín DIVENDRES. L'Espartac ha volat des d’Altafulla fins a les muntanyes de Montserrat, paratge des del qual ens retransmetrà en directe totes les seves aventures, al llarg d'aquests dies. L'Espartac s'associa avui de nou amb l'escriptor Màrius Serra per analitzar la lletra del "Virolai", el cèlebre himne a la Verge de Montserrat, compost pel músic Josep Rodoreda i amb lletra del poeta Jacint Verdaguer.

Aquesta tarda a plató ens acompanya també el psicòleg Jordi Borràs, expert en la interpretació dels somnis. Al seu costat, farem un viatge al.lucinant a l'interior de la psique humana, per entendre una mica millor els mecanismes que mouen els nostres somnis, amb la intenció d'extreure'n una valuosa informació per comprendre'ns millor a nosaltres mateixos, i canviar aquelles circumstàncies adverses amb les quals ens hem d'enfrontar de tant en tant.

Com cada dilluns, Xavi Coral moderarà una nova tertúlia, en aquesta ocasió amb uns col.laboradors amb criteri i sense pèls a la llengua: Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Agustí Esteve. Amb el doctor Jaume Padrós, vicepresident del Col.legi de Metges de Barcelona, parlarem de les retallades a Sanitat. Com sempre, la vostra opinió és molt important. Participa en els temes del programa a través de Facebook i Twitter.

DIVENDRES, segueix-nos cada tarda en directe sobre les 16:40h., a Tv3.

[ El significado de los sueños con el psicólogo Jordi Borràs, en "Divendres" ]