Roser Capdevila a 'Divendres'Seguim aquesta setmana travessant el pont a DIVENDRES, avui amb un programa molt especial, perquè comença un dels concursos més esperats de l'any, el del sorteig dels 100 euros en dècims de loteria. Voleu jugar amb nosaltres? Obrim línies a partir d'avui mateix! Trobareu les bases de participació en la web del programa.

Avui també hem volgut preguntar-nos com vivien el Nadal de fa anys, i com han canviat aquestes festes amb el pas de les diferents generacions. Al costat de Joan Pera, Jaume Sobrequés i Pilarín Bayés, parlarem de com ha evolucionat l'esperit del Nadal, i quins elements són els més sorprenentment canviats amb els anys.

També ens tornem a trobar amb Espartac Peran, al barri d'Horta. Avui, al costat d'una persona molt especial per visitar els llocs més emblemàtics del barri: la il.lustradora infantil i creadora de "Les tres bessones", Roser Capdevila.

Acabarem amb una gran festa multitudinària, fent una flaixmob per a La Marató. Centenars, milers de persones, ballaran alhora el tema "Tinc un pensament per a tu" que interpreta Raphael en "El disc de La Marató".

I molt més: salut, temps lliure, moda... Us esperem en directe cap a les 15:50h., a Tv3.

[ Cruzamos el puente en "Divendres" con Roser Capdevila desde el barrio de Horta ]
En: Divendres Tv3 
Tags: jaume sobrequés joan pera pilarín bayés roser capdevila 
Martes, 6 de diciembre de 2011 • 00:00h.