Roser Capdevila a 'Divendres'Seguim aquesta setmana travessant el pont a DIVENDRES, avui amb un programa molt especial, perquè comença un dels concursos més esperats de l'any, el del sorteig dels 100 euros en dècims de loteria. Voleu jugar amb nosaltres? Obrim línies a partir d'avui mateix! Trobareu les bases de participació en la web del programa.

Avui també hem volgut preguntar-nos com vivien el Nadal de fa anys, i com han canviat aquestes festes amb el pas de les diferents generacions. Al costat de Joan Pera, Jaume Sobrequés i Pilarín Bayés, parlarem de com ha evolucionat l'esperit del Nadal, i quins elements són els més sorprenentment canviats amb els anys.

També ens tornem a trobar amb Espartac Peran, al barri d'Horta. Avui, al costat d'una persona molt especial per visitar els llocs més emblemàtics del barri: la il.lustradora infantil i creadora de "Les tres bessones", Roser Capdevila.

Acabarem amb una gran festa multitudinària, fent una flaixmob per a La Marató. Centenars, milers de persones, ballaran alhora el tema "Tinc un pensament per a tu" que interpreta Raphael en "El disc de La Marató".

I molt més: salut, temps lliure, moda... Us esperem en directe cap a les 15:50h., a Tv3.

[ Cruzamos el puente en "Divendres" con Roser Capdevila desde el barrio de Horta ]
En: Divendres Tv3 
Tags: jaume sobrequés joan pera pilarín bayés roser capdevila 
Martes, 6 de diciembre de 2011 • 00:00h.

Pilarín BayésSom conscients que el nostre programa s'emet en un horari en què molts nens ja han arribat a casa del col.legi, així que avui entrevistarem dues expertes en el món dels nens: les il.lustradores Pilarín Bayés i Roser Capdevila. Roser és la creadora de "Les tres bessones", i les il.lustracions de Pilarín poblen el nostre imaginari infantil, sortides de les pàgines de "Cavall Fort" i moltes altres publicacions. Hi parlarem de com es fa per crear entreteniment de qualitat per als més petits, i coneixerem el nou projecte d'animació per a Tv3, "L'illa del far".

També farem un viatge gastronòmic per Vilassar de Mar acompanyats per l'àvia Remei, per confirmar allò que "l'antic és modern", ja que tastarem plats típics dels pescadors que avui es cuinen als restaurants més prestigiosos.

I a la tertúlia hi reunirem Tatiana Sisquella, Ernest Folch, Xavier Sardà i... Jordi Évole! Amb ells parlarem de l'actualitat. I l'actualitat avui és el Barça-Madrid.

T'esperem cada tarda amb ganes de fer DIVENDRES: 16:40h. Tv3.

[ Un "Divendres" apto para todos los públicos ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch jordi évole pilarín bayés roser capdevila tatiana sisquella xavier sardà 
Miércoles, 4 de mayo de 2011 • 00:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]