Helena García Melero
La mirada Terribas: la Mònica analitza els fets que més li han cridat l'atenció en els últims dies i farà l'anàlisi dels últims moviments per a investir president espanyol.

Aquest matí s'hauran constituït del Congrès i el Senat espanyol. Ho analitzarem des del punt de vista formal i de protocol amb Toni Aira, Patrycia Centeno i Carles Cortina.

Paraules en ruta: descobrim com parlen a Mataró amb el Màrius Serra, però amb la bona companyia de mataronins com Joan Pera, Vador Lladó, Elisabeth Carnicé i la música del grup vocal The Hanfris Quartet.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimarts 19 de juliol a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero joan pera màrius serra 
Martes, 19 de julio de 2016 • 09:30h.

Don Juan Tenorio
Lloll Bertran és Doña Inés i Joan Pera, Don Juan Tenorio, al clàssic de José Zorrilla, representat en múltiples ocasions en català, i que ja podem veure fins al 27 de juliol al Teatre Condal de Barcelona. Aquest dimarts, el "Tenorio" de Zorrilla es trasllada al plató de DIVENDRES amb la parella artística formada per Lloll Bertrán i Joan Pera, que interpreten en clau humorística escenes d'amor i donen una nova frescor i dimensió a un dels textos romàntics més impactants del teatre.

Segon dia a l'Ampolla al costat d'Espartac Peran, que ens porta a conèixer la llotja i la subhasta del peix: us mostrarem en directe l'arribada dels pesquers a la llotja de l'Ampolla i veurem com funciona una subhasta, quin peix es pesca en aquesta costa, preus, i moltes curiositats més.

Com cada dimarts, ens acompanya la nostra nutricionista de capçalera, la doctora Montse Folch, per seguir amb la seva dieta dels colors. Després de nou setmanes avançant en la dieta, la doctora ens dóna avui consells per consolidar-nos en el pes que hem aconseguit.

I, com sempre, farem petar la xerrada a la nostra tertúlia, sobre el més destacat de l'actualitat d'aquest estiu amb Marina Llansana, Francesc Romeu, Salvador Cardús, Antonio Franco i Pere Mas.

Estiu, Tv3 i DIVENDRES, combinació guanyadora. Cada tarda en directe (16:40h.) i sempre que vulguis a internet.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco francesc romeu joan pera lloll bertrán pere mas salvador cardús 
Martes, 9 de julio de 2013 • 01:20h.

Joan PeraÉs temps de fer balanç de tot el que ha passat aquesta setmana a "La Riera" amb Pere Mas, Ana Boadas, Enric Majó, l'àvia Remei i David Balaguer. Analitzarem a la taula les conseqüències de la irrupció de la Lídia en plena barbacoa familiar. Quin paper tindrà cadascun dels fills, a partir d'ara? Mirarem d'esbrinar-ho. També parlarem del mal rotllo que es respira a la cuina: com ho ha de fer, en Sergi, per solucionar-ho? En Llorenç sembla que té molt bon ull per a les talles... dels altres; durant la tertúlia sabrem per què. Com cada divendres, tindrem el convidat sorpresa, i descobrirem alguna de les coses més determinants a la sèrie que passaran la setmana que ve.

També ens visita l'actor Joan Pera, que interpretarà un dels monòlegs més coneguts del popular actor, i humorista català de Joan Capri que formen part de l'espectacle "Joan Pera, Capri", que s'estrena el 12 de juny al Teatre Condal de Barcelona.

I amb l'entrenador personal del programa, el Jordi Pallarés, parlarem de com podem treballar els abdominals a totes hores i descobrirem els beneficis dels exercicis abdominals "hipopressius".

Amb Xavi Coral i Espartac Peran cada dia #femundivendres. En directe a les 16:40h., en Tv3.

[ Tertulia de La Riera, y recordamos los monólogos de Capri con Joan Pera en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó joan pera la riera pere mas 
Viernes, 1 de junio de 2012 • 00:00h.

Violines y trompetasQuè és el que més ha sorprès els nostres tertulians d'aquesta setmana a "La Riera"? Ho descobrirem acompanyats de David Balaguer, l'Àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas. Mirarem d'esbrinar què ha passat al cap de l'Ernest perquè s'hagi tornat tan desagradable amb tothom. Què li passa? La Mercè ha conegut l'Olga... i no li ha agradat gaire, però potser li ha caigut bé alguna de les seves nores? En farem un repàs amb l'Ana Boadas. Quan pensàvem que la Jordina havia posat seny, en Joan ho ha engegat tot a rodar. Té solució? Si hi és, mirarem de trobar-la... I compte amb aquesta lluita entre el Toni i l'Albert: tenim duel d'advocats per estona...

També ens visiten Joan Pera, Lloll Bertrán i Ferran Rañé per parlar-nos de "Violines y trompetas", l'obra que actualment representen al teatre Borràs i que ens relata les vivències de tres músics de cambra, bastant mediocres, que comparteixen no només la professió sinó també els seus objectius amorosos.

Amb Xavi Coral y Espartac Peran, fem un DIVENDRES en directe, cada dia, a les 16:30h., a Tv3.

[ Joan Pera, Lloll Bertrán i Ferran Rañé visitan "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó ferran rañé joan pera la riera lloll bertrán pere mas 
Viernes, 9 de marzo de 2012 • 00:00h.

'Divendres'
Per a un serieaddicte, el pitjor moment de la setmana és quan s'acaba el capítol de la seva telesèrie favorita i ha d'esperar fins a la setmana vinent per saber quin serà el desenllaç. A DIVENDRES hem creat una plataforma d'ajuda per als seguidors de la sèrie de "La Riera", perquè puguin suportar més bé l'espera fins a l'episodi següent.

La nostra tertúlia dels divendres, conduïda per Espartac Peran i amb la participació estel.lar de David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Pere Mas i Ana Boadas, avança molts dels esdeveniments clau de la setmana vinent a la sèrie, perquè els addictes a "La Riera" trobin sentit a l'existència, mentre continuen amb les seves vides a l'espera de més episodis.

Amb el Carnestoltes molt a la vora, a DIVENDRES també hem volgut dedicar un espai del programa d'aquesta tarda a parlar de la festa de les disfresses. Com s'ha de celebrar el Carnestoltes? Què passa amb aquells que no els fa gaire gràcia disfressar-se? També tenen dret a divertir-se? I amb els que van tot l'any disfressats? Què els passa quan van a un ball de màscares? De totes aquestes qüestions al voltant del Carnestoltes, en parlarem amb un trio que farien tremolar Rio de Janeiro: Pilarín Bayés, Jaume Sobrequés i Joan Pera.

I per començar el cap de setmana amb bon ritme, rebrem la cantant Monica Green, novaiorquesa establerta a Barcelona. La seva veu, potent, s'ha passejat per un munt de sales del nostre país. Parlarem de la seva trajectòria professional i retrem un petit homenatge a una veu meravellosa que s'acaba d'apagar: la de la cantant Withney Houston.

Us esperem en directe, a les 16:30h, a Tv3.

[ Serieadictos, carnaval y la música de Monica Green, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó jaume sobrequés joan pera monica green pere mas pilarín bayés 
Viernes, 17 de febrero de 2012 • 00:23h.

1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 3 ]