Ferran Adrià a 'Divendres'Hi ha moltes maneres d'entendre la vida. Per a Ferran Adrià, mirar la vida és mirar la cuina, perquè el dia a dia només s'entén amb els plaers sensorials que es descobreixen en cadascun dels seus plats. Ens quedem curts en qualificatius en parlar de la cuina de Ferran Adrià, principalment perquè cadascun dels seus plats, més enllà dels adjectius, narren tota una experiència que ha de ser viscuda per entendre-la. Aquesta tarda ens visita el millor cuiner del món per parlar de la vida, de la cuina, i potser també per prendre nota d'algun consell per realçar els nostres plats aquest Nadal.

Arribem al final de la setmana i per a alguns també al final d'un llarg pont. Sempre és un plaer que a l'altre costat ens estiguin esperant David Balaguer, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas, integrants de la tertúlia de "La Riera". Avui servim la polèmica amb tres convidats sorpresa de la sèrie, i amb la col·laboració especial del psicòleg Antonio Bolinches, especialista en temes del cor, que ens ajudarà a analitzar les principals trames d'amor de la telesèrie.

I per descomptat, no deixem de costat el clàssic Madrid-Barça que es disputa demà al Santiago Bernabéu. Escalfem motors parlant de la rivalitat històrica entre el Barça i el Madrid amb Enric Lacalle, Lluís Canut, Magda Oranich, Juan Cruz i Luis Racionero.

DIVENDRES, el magazin de les tardes de Tv3. En directe, a les 15:50h. Us hi esperem

[ Los sabores de la vida en "Divendres", junto a Ferran Adrià ]