Fermí FernandesDissabte 25 de febrer 2012, de 13:00h. a 22:00h.

EL TERRAT t'ofereix aquest taller intensiu, merament pràctic i acompanyat d'una gran varietat de material audiovisual de la productora, on treballarem la construcció de personatges còmics i aprendrem a diferenciar la paròdia de la imitació. Us donarem totes les eines actorals necessàries adquirides en els nostres llargs anys d'experiència en televisió perquè pugueu treure el còmic que porteu a dins.

Durada: La durada del taller és de 8 hores. El nombre màxim de places és de 15 persones. Els tallers es realitzen a les instal.lacions de l'escola Eòlia. El taller inclou el lliurament posterior de material. Al costat de la inscripció, els participants han d'adjuntar el CV perquè els professors puguin preparar el material i els treballs de manera més concreta.

Per inscripcions i més informació:
EL TERRAT - 93 458 07 27 - Contacte
Eòlia- 93 319 23 97 – eolia@eolia.es

Adreçat a: Bàsicament a actors professionals però també a tothom qui vulgui incorporar noves tècniques d'expressió al seu currículum.

Professors:
Fermí Fernandes: Actor històric d'EL TERRAT. Ha protagonitzat la majoria de les paròdies i personatges de la productora, així com personatges inèdits. Actualment el podem veure a "Polònia", "Crackòvia" i "Sota Terra" (TVC).
Maite Buenafuente: Actriu i directora de càsting d'EL TERRAT.
En: Formación 
Tags: cursos fermí fernandes maite buenafuente talleres 
Lunes, 13 de febrero de 2012 • 11:38h.