Maite BuenafuenteDesprés d'anys d'experiència com a responsable de càsting d'EL TERRAT i com a "coach" d'actors i actrius, Maite Buenafuente explica al seu nou llibre, "Ja et trucarem", les claus per afrontar un càsting amb èxit. Aquest divendres, volem descobrir els secrets i les anècdotes més divertides dels càstings per a televisió i cinema amb la Maite, que ens visita al plató també per parlar de com és el procés de preparació dels actors i actrius previ al càsting i quines són les claus imprescindibles per anar ben preparat.

També plantejarem a plató (i a les xarxes socials) els nous horitzons que s’obren a "La Riera", dins del marc de la nostra tertúlia de la sèrie amb uns comentaristes de luxe: l’àvia Remei, David Balaguer, Fermí Fernàndez, Ana Boadas, Pere Mas i tots els nostres seguidors a través de Twitter i Facebook.

Aquesta setmana parlarem dels problemes que tenen a la Barra del Port per mantenir el negoci, ara que en Sergi porta un altre restaurant, és una bona idea que l'Ernest cuini? Ho permetrà el Sergi? Ara que la Maribel ha tornat a Can Riera, els pot passar la mà per la cara? El negoci de la Pineda ha ressuscitat, pot ser una bona idea que en Claudi i la Lídia tornin a fer negocis junts? Com s'ho prendrà el Miquel? I caldrà saber què passa amb el somni premonitori de la Judit...

I un divendres a DIVENDRES és també sinònim de bon gust i elegància, amb el toc personal del nostre expert en bones maneres, Marc Giró, que respondrà el dubte d’una espectadora que vol saber com fer fora amb elegància un home del teu llit després d'una trobada sexual esporàdica.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àvia remei david balaguer fermí fernández maite buenafuente 
Viernes, 25 de abril de 2014 • 00:23h.

Maite BuenafuenteDice Maite Buenafuente a propósito de la palabra "casting" que está mal elegida, que en nuestro idioma se asimila a sufrimiento: casting, castigo. Y que no hay nada más lejos de la realidad. «A mi modo de ver —dice Maite Buenafuente— es una magnífica oportunidad que te brinda este maravilloso mundo de la interpretación para que puedas disfrutar de tu talento artístico al máximo, tanto si resultas seleccionado como si no.»

En su primer libro "Ya te llamaremos", nos ofrece un curso intensivo del que pueden sacar partido tanto quienes quieren dedicarse a la interpretación como aquellos que no tienen aspiraciones artísticas. En definitiva, un casting no deja de ser una entrevista de trabajo. Buenafuente (que, lo recuerda en el prólogo Berto Romero, "lleva toda la vida en esa trinchera") nos explica que un casting empieza mucho antes de que, hecho un saco de nervios, el aspirante se siente en una sala de espera, llena de competidores que le miran de reojo analizando si están mejor preparados que él; y reinterpreta la palabra "casting": (C)ontagiar al director con tu entusiasmo; (A)dmirarte de lo que eres capaz. (S)onreír a la confianza; (T)emblar de emoción positiva; (I)maginar que el mundo es tuyo; (N)egociar con tus nervios, darles una tregua; (G)ozar de un momento único e irrepetible.

Maite Buenafuente es actriz y cofundadora de EL TERRAT, donde trabaja como responsable de la dirección de castings. Desde hace años compagina esta actividad con la docencia, se dedica a la formación de actores, a los que prepara desde sus inicios para afrontar sus primeras pruebas y encarar su carrera, y a los que entrena en diferentes disciplinas referentes al mundo de la interpretación ante la cámara, tanto en cine como en television. Actualmente imparte clases en Eolia, Escuela Superior de Arte Dramático de Barcelona, donde coordina el equipo de profesores del área del actor frente a la cámara.

Todas la claves necesarias para presentarte a un casting y obtener con éxito tu primer trabajo en "Ya te llamaremos" de Maite Buenafuente (Ed. Conecta), ya está disponible en librerías.
En: Publicaciones 
Tags: cástings ed. conecta libros maite buenafuente 
Jueves, 20 de marzo de 2014 • 11:31h.

Alba significa amanecer"Alba significa amanecer", el cortometraje protagonizado por Maite Buenafuente con guión y dirección de Alicia Verdés ha recibido el segundo premio al mejor corto y el premio del público en el Young Values Short Film Festival celebrado en Caixa Forum de Barcelona el sábado 30 de junio.

¡Enhorabuena a todo el equipo!

En: ElTerrat.com 
Tags: alicia verdés cortos maite buenafuente 
Lunes, 2 de julio de 2012 • 14:15h.

Primera Gala Sènior d'EòliaEL TERRAT ja fa un any que està a Eòlia, Escola Superior d'Art Dramàtic i, de la mà de Maite Buenafuente, els sèniors han tingut el seu espai de formació.

Aquest divendres 29 a les 18:30h. us convidem a veure el seu treball a la Primera Gala Sènior, al Centre Cívic La Sedeta, carrer Sicília 321 de Barcelona. Entrada gratuïta. Aforament limitat. Us hi esperem!

Per a assistències envieu un mail a galasenioreolia@gmail.com.
En: Formación 
Tags: cursos eòlia maite buenafuente talleres 
Miércoles, 27 de junio de 2012 • 12:14h.

Maite BuenafuenteImpartit per Maite Buenafuente el 17 de març de 2012

Entenem el càsting com una peça fonamental a treballar en la carrera de l'actor així com tenir una visió global sobre l'industria per portar la seva carrera al millor port possible.

Oferim amplia experiència en el sector de la comunicació, una carrera de més de 25 anys d'èxit als mitjans: ràdio, televisió, cinema, internet... I amb un marcat segell basat en l'humor i els formats d'entreteniment, disciplina que no s'imparteix generalment a les escoles d'interpretació.

En aquest taller tindreu l'oportunitat de conèixer de primera ma tot el necessari per donar-vos a conèixer, com preparar el vostre material, donar-vos a conèixer, assabentar-vos de les convocatòries de càsting, de les noves formules de càsting... i de com preparar un bon càsting.

Per primera vegada, sabreu el que els directors de càsting apunten a les seves llibretes i que mai us revelaran. Nosaltres ho comentarem, ho corregirem i donarem l'oportunitat d'un segon passi que serà enregistrat com un càsting real per la directora.

Durada:
El taller es de 8 hores.
El nombre màxim de places es de 15 persones.
Els tallers es realitzaran a les instal.lacions de Eòlia.
El taller inclou el posterior lliurament en DVD del material treballat.
Al costat de la inscripció, els participants han d'ajuntar el CV per que el responsable del taller pugui preparar el material i els treballs que es realitzaran a classe de manera més personalitzada.

Professor:
Maite Buenafuente: Actriu i directora de Càsting d'EL TERRAT.

Per inscripcions i més informació:
EL TERRAT - 93 458 07 27 - Contacte
Eòlia- 93 319 23 97 – eolia@eolia.es
En: Formación 
Tags: cursos maite buenafuente talleres 
Jueves, 16 de febrero de 2012 • 10:38h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]