'Be bike'
BE BIKE participa en la 7ª edición del Festival Movistar+ de Series en Barcelona, uno de los eventos más importantes para los seriéfilos que ya ha pasado por Madrid y que después visitará Málaga.

Los Multicines Aribau acogerán el viernes 20 y el sábado 21 de noviembre esta nueva edición en Barcelona. Dos jornadas intensas en la que se proyectarán las mejores series de los canales de Movistar+ y programarán coloquios y talleres como el que A&E y EL TERRAT impartirán: "Be Bike: una serie sobre ruedas".

"Be Bike: una serie sobre ruedas" es un taller sobre el proceso de creación, producción y promoción de BE BIKE, la primera serie factual sobre el mundo de las bicicletas en España, en el que se revisará desde como se gestó el proyecto hasta su estreno en televisión. El taller se imparte el viernes 20 de noviembre a partir de las 20h. en Multicines Aribau.

Programa del Festival de Series de Movistar+ (.pdf)

La asistencia es gratuita y abierta a todo el mundo.

BE BIKE en: aetv.es

En: Formación Productora Be Bike 
Tags: a&e barcelona barceloneta bikes festival de series movistar+ talleres 
Miércoles, 18 de noviembre de 2015 • 17:18h.

Primera Gala Sènior d'EòliaEL TERRAT ja fa un any que està a Eòlia, Escola Superior d'Art Dramàtic i, de la mà de Maite Buenafuente, els sèniors han tingut el seu espai de formació.

Aquest divendres 29 a les 18:30h. us convidem a veure el seu treball a la Primera Gala Sènior, al Centre Cívic La Sedeta, carrer Sicília 321 de Barcelona. Entrada gratuïta. Aforament limitat. Us hi esperem!

Per a assistències envieu un mail a galasenioreolia@gmail.com.
En: Formación 
Tags: cursos eòlia maite buenafuente talleres 
Miércoles, 27 de junio de 2012 • 12:14h.

EL TERRATEL TERRAT y el IDEC-Universitat Pompeu Fabra organizan el próximo lunes 14 de mayo a las 19:00h. una sesión informativa para dar a conocer el Programa de postgrado en Escritura del Guión Televisivo para Programas de Entretenimiento y Humor. Durante la sesión, los asistentes podrán conocer e intercambiar opiniones con los directores del programa, Enric Pardo y Manel Jiménez.

La sesión informativa se realizará en la sede del IDEC-Universitat Pompeu Fabra, en la calle Balmes 132-134 de Barcelona. Para inscribirte a la sesión haz clic aquí.
En: Formación 
Tags: cursos talleres televisión 
Lunes, 14 de mayo de 2012 • 09:00h.

Maite BuenafuenteImpartit per Maite Buenafuente el 17 de març de 2012

Entenem el càsting com una peça fonamental a treballar en la carrera de l'actor així com tenir una visió global sobre l'industria per portar la seva carrera al millor port possible.

Oferim amplia experiència en el sector de la comunicació, una carrera de més de 25 anys d'èxit als mitjans: ràdio, televisió, cinema, internet... I amb un marcat segell basat en l'humor i els formats d'entreteniment, disciplina que no s'imparteix generalment a les escoles d'interpretació.

En aquest taller tindreu l'oportunitat de conèixer de primera ma tot el necessari per donar-vos a conèixer, com preparar el vostre material, donar-vos a conèixer, assabentar-vos de les convocatòries de càsting, de les noves formules de càsting... i de com preparar un bon càsting.

Per primera vegada, sabreu el que els directors de càsting apunten a les seves llibretes i que mai us revelaran. Nosaltres ho comentarem, ho corregirem i donarem l'oportunitat d'un segon passi que serà enregistrat com un càsting real per la directora.

Durada:
El taller es de 8 hores.
El nombre màxim de places es de 15 persones.
Els tallers es realitzaran a les instal.lacions de Eòlia.
El taller inclou el posterior lliurament en DVD del material treballat.
Al costat de la inscripció, els participants han d'ajuntar el CV per que el responsable del taller pugui preparar el material i els treballs que es realitzaran a classe de manera més personalitzada.

Professor:
Maite Buenafuente: Actriu i directora de Càsting d'EL TERRAT.

Per inscripcions i més informació:
EL TERRAT - 93 458 07 27 - Contacte
Eòlia- 93 319 23 97 – eolia@eolia.es
En: Formación 
Tags: cursos maite buenafuente talleres 
Jueves, 16 de febrero de 2012 • 10:38h.

Fermí FernandesDissabte 25 de febrer 2012, de 13:00h. a 22:00h.

EL TERRAT t'ofereix aquest taller intensiu, merament pràctic i acompanyat d'una gran varietat de material audiovisual de la productora, on treballarem la construcció de personatges còmics i aprendrem a diferenciar la paròdia de la imitació. Us donarem totes les eines actorals necessàries adquirides en els nostres llargs anys d'experiència en televisió perquè pugueu treure el còmic que porteu a dins.

Durada: La durada del taller és de 8 hores. El nombre màxim de places és de 15 persones. Els tallers es realitzen a les instal.lacions de l'escola Eòlia. El taller inclou el lliurament posterior de material. Al costat de la inscripció, els participants han d'adjuntar el CV perquè els professors puguin preparar el material i els treballs de manera més concreta.

Per inscripcions i més informació:
EL TERRAT - 93 458 07 27 - Contacte
Eòlia- 93 319 23 97 – eolia@eolia.es

Adreçat a: Bàsicament a actors professionals però també a tothom qui vulgui incorporar noves tècniques d'expressió al seu currículum.

Professors:
Fermí Fernandes: Actor històric d'EL TERRAT. Ha protagonitzat la majoria de les paròdies i personatges de la productora, així com personatges inèdits. Actualment el podem veure a "Polònia", "Crackòvia" i "Sota Terra" (TVC).
Maite Buenafuente: Actriu i directora de càsting d'EL TERRAT.
En: Formación 
Tags: cursos fermí fernandes maite buenafuente talleres 
Lunes, 13 de febrero de 2012 • 11:38h.

1 | 2 | 3 | 4 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 4 ]