Maite BuenafuenteImpartit per Maite Buenafuente el 17 de març de 2012

Entenem el càsting com una peça fonamental a treballar en la carrera de l'actor així com tenir una visió global sobre l'industria per portar la seva carrera al millor port possible.

Oferim amplia experiència en el sector de la comunicació, una carrera de més de 25 anys d'èxit als mitjans: ràdio, televisió, cinema, internet... I amb un marcat segell basat en l'humor i els formats d'entreteniment, disciplina que no s'imparteix generalment a les escoles d'interpretació.

En aquest taller tindreu l'oportunitat de conèixer de primera ma tot el necessari per donar-vos a conèixer, com preparar el vostre material, donar-vos a conèixer, assabentar-vos de les convocatòries de càsting, de les noves formules de càsting... i de com preparar un bon càsting.

Per primera vegada, sabreu el que els directors de càsting apunten a les seves llibretes i que mai us revelaran. Nosaltres ho comentarem, ho corregirem i donarem l'oportunitat d'un segon passi que serà enregistrat com un càsting real per la directora.

Durada:
El taller es de 8 hores.
El nombre màxim de places es de 15 persones.
Els tallers es realitzaran a les instal.lacions de Eòlia.
El taller inclou el posterior lliurament en DVD del material treballat.
Al costat de la inscripció, els participants han d'ajuntar el CV per que el responsable del taller pugui preparar el material i els treballs que es realitzaran a classe de manera més personalitzada.

Professor:
Maite Buenafuente: Actriu i directora de Càsting d'EL TERRAT.

Per inscripcions i més informació:
EL TERRAT - 93 458 07 27 - Contacte
Eòlia- 93 319 23 97 – eolia@eolia.es
En: Formación 
Tags: cursos maite buenafuente talleres 
Jueves, 16 de febrero de 2012 • 10:38h.