DivendresHa tornat la moda de la costura. I a Vallirana en podem trobar un exemple amb els tallers de costura per adults i per nens que es porten a terme des de la Masía Molí de Can Batlle. La Carme, dissenyadora i professora de costura, ens ensenyarà aquesta tarda, amb la col.laboració de l'àvia Remei, els trucs bàsics de costura, tant per arreglar-nos peces de roba a casa (escurçar pantalons, cosir un botó, arreglar una cremallera, etc), com per renovar peces antigues del nostre armari amb petits trucs de costurera.

Aquest tema ens portarà a reflexionar sobre la moda i la imatge. Fins a quin punt el culte a la imatge personal es pot acabar convertint en una esclavitud? Com pot afectar els nens, créixer en una societat sovint massa pendent de paràmetres estètics? En parlem amb el psiquiatre Augusto Cury a partir del seu últim llibre, "La dictadura de la belleza y la revolución de las mujeres".

El projecte Eurovegas i el tercer volum de "Les memòries de Jordi Pujol" arriba a la taula d'actualitat dels dimecres. En parlarem amb Ernest Folch, Marina Llansana, Xavier Sardà, Rafa Nadal i Manel Cuyàs, autor del llibre.

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. Cada dia en directe, després de "La Riera".

[ Tertulia de actualidad, botones y los límites de la imagen, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: augusto cury ernest folch jordi pujol manel cuyàs marina llansana rafa nadal xavier sardà 
Miércoles, 22 de febrero de 2012 • 00:00h.