"Campanades de boda" - La Cubana"Una mala setmana la té qualsevol" això és el que podria dir en Joan Flaquer d'aquests últims dies. A la tertúlia de "La Riera" analitzarem tot el que li ha passat... i li pot arribar a passar! També parlarem de la Nora, que no ha passat tampoc pels seus millors dies, l'Àvia Remei mirarà de donar solució als seus mals (si és que tenen alguna sortida). Qui mereixerà també la nostra atenció serà Lluís Guitart, que ha despertat la seva vena (més o menys) solidària... En definitiva, descobrirem quins son els misteris que amaguen els capítols de "La Riera" d"aquesta setmana i de la que ve. Ho farem acompanyats de David Balaguer, l'Àvia Remei, Enric Majó, Ana BoadasPere Mas.

La Cubana torna als escenaris amb una comèdia on mostraran als espectadors tots els ets i uts que hi ha darrera de la preparació d"una cerimònia nupcial. Avui també ens visiten per a presentar el seu nou espectacle "Campanades de boda". En parlem amb el director de la companyia, Jordi Milán.

I abans de marxar de cap de setmana analitzarem els resultats del sorteig de la Champions amb Pitu Abril, Marta Carrera, Francesco Canale, Bernat Soler i Tian Riba.

En directe a les 16:35h. a Tv3, fem un DIVENDRES. Amb Xavi Coral i Espartac Peran. Us hi esperem!

Foto de David Ruano

[ Tertúlia de "La Riera" y "Campanadas de boda" en "Divendres" ]