EstopaQuin sentit té la religió al segle XXI? S'acosta la Setmana Santa i a DIVENDRES hem volgut plantejar-nos quin és el veritable significat de tenir fe, i per què les creences religioses mouen milions de persones a tot el món. Per parlar del tema asseurem en una mateixa taula els "savis" Sebastià Serrano, Àlex Rovira i Xesco Espar.

A part de qualsevol persona interessada per les religions, avui també estan de sort els calbs i qualsevol espectador que tingui un problema capil.lar, ja que obrim un consultori sobre els cabells amb el dermatòleg Ramon Grimalt. Si recentment heu sofert una pèrdua considerable de pèl, no deixeu escapar el programa d'aquesta tarda, perquè resoldrem un munt de dubtes al voltant d'aquest tema.

I si mai has sentit parlar d'"El del medio de los Chichos" i no saps què significa anar "Partiendo la pana", probablement ets un "Cuerpo triste" que no és capaç de situar Cornellà de Llobregat en el mapa. Està bé, no ho direm a ningú, però aquesta tarda tens l'ocasió de solucionar aquesta taca tan greu del teu expedient gràcies al magazín DIVENDRES, ja que et portem el millor que ha passat al Baix Llobregat musicalment parlant: David i Jose, Jose i David, els germans Muñoz, Estopa, estaran amb Espartac Peran xerrant a la Plaça de l'Església de Cornellà a partir de les 16:40h.

T'esperem!

[ Espartac Peran pasea por Cornellà con Estopa ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira estopa ramon grimalt sebastià serrano xesco espar 
Martes, 27 de marzo de 2012 • 00:06h.