Espartac PeranAquesta setmana estarà plena de grans sorpreses a DIVENDRES. Com ja vam anunciar, seguim buscant el fan català número 1 de Bruce Springsteen. Si us agrada el Boss, envieu un correu electrònic a l'adreça brucedv@tv3.cat, exposant les raons per les quals sentiu tanta passió pel cantant. Tenim un premi absolutament fantàstic: un viatge a Newark, als Estats Units, amb allotjament en un hotel de luxe per viure un concert de Bruce Springsteen en zona preferent.

L'Espartac torna a la carretera i en aquesta ocasió viatja fins a la localitat de Caldes de Malavella. Coneixerem els orígens romans d'aquesta població a través de l'element més important i més ben conservat de l'antiga Aqua Calidae: les termes. Sabrem per què els romans van fundar aquí la ciutat i com van crear un centre vinculat a l'aigua, l'oci i la salut fa més de 2.000 anys.

Compartirem una estona del programa amb l'estudiós i investigador Josep Massot i Muntaner, el nou premi d'Honor de les Lletres Catalanes. El director de Publicacions de l'Abadia de Montserrat ha rebut aquest guardó per ser un model exemplar de dedicació a la cultura catalana. Ens visita al plató de DIVENDRES, on tindrem ocasió de conèixe'l una mica més a fons.

L'actualitat del dia també tindrà un lloc a la tertúlia del dilluns, amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Agustí Esteve i Tian Riba.

En directe a les 16:40h. Us hi esperem!

[ Esparatac Peran lleva el espíritu de "Divendres" a Caldes de Malavella ]