Miguel BoséMiguel Bosé elevat al quadrat torna a la carretera, amb una gira que pren per nom el del seu últim disc de col.laboracions, "Papitwo", una ruta sonora a través de les versions dels èxits de la seva llarga carrera, cantats a duo al costat de grans artistes nacionals i internacionals. Així doncs, al programa d'avui, ens visita un Miguel Bosé multiplicat per dos, no només per donar-nos fe que es troba en un dels millors moments de la seva trajectòria, sinó també per explicar-nos en persona com ha anat l'experiència de ficar-se en un estudi d'enregistrament, per cantar al costat d'estrelles com Penélope Cruz, Joaquín Sabina, Alejandro Sanz o Juan Luis Guerra. Repassarem els seus hits al costat de Xavi Coral i Tian Riba.

Avui també tindrem l'oportunitat de presenciar, en viu i en directe, algunes de les 90 obres originals de Picasso que es conserven a la Fundació Palau de Caldes d'Estrac. Es tracta de la col.lecció privada més important del pintor malagueny, que coneixerem al costat de l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

El repàs de l'actualitat del dia es durà a terme a la nostra tertúlia dels dimecres, en aquesta ocasió amb un equip de luxe integrat pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

Més de 38.000 seguidors a Facebook no poden estar equivocats. DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. Cada dia en directe a les 16:30h. després de "La Riera".

[ Hoy en "Divendres" nos visita Miguel Bosé, 16:30h. a Tv3 ]