Gala Sida 2016
La Gala Sida, organizada por la Fundación Lucha contra el Sida que preside el Dr. Bonaventura Clotet y dirigida por Miguel Bosé, embajador de la Fundación, ha recaudado en su primera edición en Madrid 1.053.516,20 euros, una cifra récord en estos siete años, un 30% más que el año pasado. En estas 7 ediciones, se han alcanzado más de 4,5 millones de euros, que se destinarán a financiar los proyectos de investigación centrados en acabar con el VIH a través de la vacuna y otras estrategias de erradicación.

Gala Sida 2016
EL TERRAT colaboró desarrollando el guión de la Gala, además, del contenido y guión del streaming que alcanzó una audiencia de 23.000 usuarios únicos. En la hora y media que duró la retransmisión vía web, se consiguió que la recaudación online anónima aumentara un 6%.


La Gala Sida 2016 se celebró el 21 de noviembre de 2016.
En: Eventos 
Tags: bonaventura clotet fundación lucha contra el sida galas galas benéficas miguel bosé 
Lunes, 19 de diciembre de 2016 • 16:59h.

'Late Motiv'
Qué buen cierre de semana con uno de los grandes. Hoy Andreu Buenafuente se sienta a charlar con Miguel Bosé de cosas de importantes. Hoy nos visita el Miguel Bosé que dirige el evento solidario del año, al servicio de la lucha contra el sida. Pues eso, cosas importantes.

Él ya se ha convertido también en un clásico de los jueves. David Broncano regresa con nuevas movidas. "¿De dónde saca —movidas— pa' tanto como destaca?".

Y abrimos el "After late" para encontrarnos con el genialérrimo Coronas. Que si no, no hay manera de verle y no será por falta de ganas.

Todo esto y alguna sorpresa más en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, jueves 20 de octubre de 2016.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: andreu buenafuente david broncano javier coronas miguel bosé 
Jueves, 20 de octubre de 2016 • 00:00h.

Miguel Bosé
Hoy EN EL AIRE nos visita un trocito de la historia musical de nuestro país con el cuerpo y la cara del camaleónico, polifacético e inimitable Miguel Bosé, que viene a presentarnos su último trabajo "Amo".

También estrenamos colaborador, nuestro guionista y también monologuista Luis Álvaro, ha decidido ponerse frente a las cámaras y dejarnos a todos/as patidifusos/as con su verborrea.

Y para terminar la noche, Andreu y Berto darán rienda a la improvisación con una ración de "Nadie sabe nada".

¿Seremos capaces de encontrar a Miguel Bosé en nuestro colorido plató, siendo tan camaleónico? ¿Será Luis Álvaro del mismo club que El Sevilla y Marc Giró? ¿Será vuestra pregunta la escogida para el "Nadie sabe nada"?

Todas las respuestas el miércoles 5 de noviembre en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat
@BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero luis álvaro miguel bosé 
Miércoles, 5 de noviembre de 2014 • 01:00h.

Miguel Bosé
"Amo", el nou disc de Miguel Bosé, està a la venda des d’avui. Per aquest motiu el cantant passarà pel plató de DIVENDRES per parlar amb Ana Boadas i Xavi Coral d’aquest nou treball, un dels més personals de l’artista. Amb Miguel Bosé parlarem de la seva trajectòria com a cantant i també d’altres temes de la realitat social catalana.

L’actualitat del dia tornarà a protagonitzar la tertúlia d’aquest dimarts, amb la participació de Pilar Rahola, que presenta el seu nou llibre "Mariona", una novel·la ambientada durant la revolució industrial catalana. També comptarem amb les veus i opinions de Rafel Nadal, Manel Cuyàs, Manel Manchón, Tian Riba i Pere Mas.

Des d’Amer, coneixerem les propietats de l’aigua mineral a través de les diverses fonts d’aquesta localitat. Amb la doctora Folch, parlem de l’aigua per beure i de tot el que hem de saber a l’hora de triar quina consumim, fixant-nos en el que hi diu a l’etiqueta. Responem dubtes sobre l’aigua en general: quanta n’hem de beure al dia? Hi ha un tipus d’aigua per a cada persona? Beure durant els àpats és bo o dolent? A més a més, descobrim aigües de tot el món i la història que tenen al darrere. I també ens interessarem per les propietats de la civada. Parlem d’aquest cereal que s’està posant de moda tant per menjar o beure com en tractaments estètics.

I abans de marxar, continuarem el pla d’exercicis per arribar en forma a Nadal, amb l’entrenador personal Jordi Pallarès. Un pla de millora física per a totes les edats i condicions físiques que podrem seguir fàcilment des de casa.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran jordi pallarès miguel bosé pilar rahola xavi coral 
Miércoles, 5 de noviembre de 2014 • 00:12h.

Miguel BoséMiguel Bosé elevat al quadrat torna a la carretera, amb una gira que pren per nom el del seu últim disc de col.laboracions, "Papitwo", una ruta sonora a través de les versions dels èxits de la seva llarga carrera, cantats a duo al costat de grans artistes nacionals i internacionals. Així doncs, al programa d'avui, ens visita un Miguel Bosé multiplicat per dos, no només per donar-nos fe que es troba en un dels millors moments de la seva trajectòria, sinó també per explicar-nos en persona com ha anat l'experiència de ficar-se en un estudi d'enregistrament, per cantar al costat d'estrelles com Penélope Cruz, Joaquín Sabina, Alejandro Sanz o Juan Luis Guerra. Repassarem els seus hits al costat de Xavi Coral i Tian Riba.

Avui també tindrem l'oportunitat de presenciar, en viu i en directe, algunes de les 90 obres originals de Picasso que es conserven a la Fundació Palau de Caldes d'Estrac. Es tracta de la col.lecció privada més important del pintor malagueny, que coneixerem al costat de l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

El repàs de l'actualitat del dia es durà a terme a la nostra tertúlia dels dimecres, en aquesta ocasió amb un equip de luxe integrat pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

Més de 38.000 seguidors a Facebook no poden estar equivocats. DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. Cada dia en directe a les 16:30h. després de "La Riera".

[ Hoy en "Divendres" nos visita Miguel Bosé, 16:30h. a Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria solé i sabaté manel cuyàs màrius carol miguel bosé núria coll santiago vidal sílvia soler tian riba 
Miércoles, 5 de septiembre de 2012 • 00:00h.

1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 3 ]