DivendresMolts de vosaltres ho estàveu esperant. Ja tenim amb nosaltres la nova edició de la tertúlia de "La Riera" de DIVENDRES. I arriba carregada de novetats! Tindrem un nou convidat sorpresa... i una nova tertuliana! També obrim una nova secció al blog de la redacció: "El celler de Can Riera", on trobareu vídeos inèdits al voltant de la tertúlia i l'univers de "La Riera".

Avui analitzarem la tornada del Nil i les seves possibles conseqüències: acabarà en Nil treballant a Can Riera? Pot prendre el lloc a l'Imma? A la fonda han canviat moltes coses. L'arribada del grup Batea comença a notar-se en el funcionament de la fonda. Els anirà millor o pitjor a partir d'ara? La Lídia i el Claudi continuen amb la seva lluita eterna que amenaça el casino. Hem de patir? Els qui sembla que patiran molt aquest any són els Flaquer, perquè la tieta Consol amenaça de quedar-s'hi...

A més a més, aquesta tarda també tindrem una taula rodona per informar-vos del projecte "Barcelona World" anunciat avui, un espai on es construiran sis parcs temàtics, amb espais destinats al joc. Coneixerem més a fons aquesta proposta amb Josep Maria Cortés, periodista, José Maria Gay de Liébana, professor d'Economia Financera i Comptabilitat a la UB i Gonzalo Bernardos, vicerector d'Economia de la UB.

Sempre hi ha un DIVENDRES a prop teu. Cada tarda en directe, 16:30h., Tv3.

[ La tertulia de "La Riera" vuelve a "Divendres", 16:30h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: gonzalo bernardos josé ma. gay de liébana josep maria cortés la riera 
Viernes, 7 de septiembre de 2012 • 00:00h.