DivendresMolts de vosaltres ho estàveu esperant. Ja tenim amb nosaltres la nova edició de la tertúlia de "La Riera" de DIVENDRES. I arriba carregada de novetats! Tindrem un nou convidat sorpresa... i una nova tertuliana! També obrim una nova secció al blog de la redacció: "El celler de Can Riera", on trobareu vídeos inèdits al voltant de la tertúlia i l'univers de "La Riera".

Avui analitzarem la tornada del Nil i les seves possibles conseqüències: acabarà en Nil treballant a Can Riera? Pot prendre el lloc a l'Imma? A la fonda han canviat moltes coses. L'arribada del grup Batea comença a notar-se en el funcionament de la fonda. Els anirà millor o pitjor a partir d'ara? La Lídia i el Claudi continuen amb la seva lluita eterna que amenaça el casino. Hem de patir? Els qui sembla que patiran molt aquest any són els Flaquer, perquè la tieta Consol amenaça de quedar-s'hi...

A més a més, aquesta tarda també tindrem una taula rodona per informar-vos del projecte "Barcelona World" anunciat avui, un espai on es construiran sis parcs temàtics, amb espais destinats al joc. Coneixerem més a fons aquesta proposta amb Josep Maria Cortés, periodista, José Maria Gay de Liébana, professor d'Economia Financera i Comptabilitat a la UB i Gonzalo Bernardos, vicerector d'Economia de la UB.

Sempre hi ha un DIVENDRES a prop teu. Cada tarda en directe, 16:30h., Tv3.

[ La tertulia de "La Riera" vuelve a "Divendres", 16:30h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: gonzalo bernardos josé ma. gay de liébana josep maria cortés la riera 
Viernes, 7 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Roger Ylla, cap de noves oportunitats de negoci d'ACC1ÓUs heu preguntat quins podrien ser els negocis més rendibles per posar en marxa actualment? Ho descobrirem avui a DIVENDRES, en el marc del saló Bizbarcelona, que es fa aquests dies a la ciutat. Tindrem amb nosaltres a Roger Ylla, cap de noves oportunitats de negoci d'ACC1Ó, Manel Casanovas, director del programa de gastronomia i del programa cultural de Turisme de Barcelona, José Ma. Gay de Lièbana, professor d'Economia Financera i Comptabilitat a la UB i els emprenedors Xavier Verdaguer i Albert Fernández. També ens visitarà Laia Serrano, que ha posat en marxa Barcelona Actúa, una xarxa de cooperació basada en l'intercanvi de béns i serveis entre els ciutadans.

I seguirem amb Espartac Peran a la localitat del Celrà. Un dels elements patrimonials més emblemàtics d'aquesta població és el camp d'aviació i tot un seguit d'edificacions relacionades amb la guerra, com ara els refugis antiaeris. Reviurem, amb Josep Maria Solé i Sabaté, les vivències d'una població en constant perill de ser bombardejada, i com era la vida dels pilots de guerra.

I amb la doctora Folch ho sabrem tot sobre les propietats nutritives del porc.

En directe cada tarda a les 16:40h., #femundivendres a Tv3. Us hi esperem.

[ Hablamos de negocios con éxito en "Divendres" ]
T de Teatre"Delicades" és el nou periple teatral de les T de Teatre, obra escrita i dirigida per Alfredo Sanzol, que dedica aquest text a la generació de la seva àvia, perquè "Delicades" és una història sobre les dones que, com l'antecessora de l'autor de l'obra, van viure durant la postguerra, i havien d'enginyar-se-les per tenir veu en una societat dominada per l'home. Avui precisament parlarem d'aquest tema en DIVENDRES, al costat de les T de Teatre i la nostra experta en qüestions de gènere, la Tatiana Sisquella. Així doncs, qui mana avui dia realment a casa? Aquesta tarda intentarem trobar la resposta.

I amb José Ma. Gay de Liébana tindrem l'ocasió de conèixer l'economia dels equips de futbol europeus, ja que acaba de publicar un estudi sobre aquest tema. I l'Espartac segueix tan a gust gaudint del Mediterrani a Sant Carles de la Ràpita: sol, platja, i aventures, moltes aventures, com el bany reparador amb fang terapèutic i la concentració de minimotos a la qual assistirà aquesta tarda.

Ensumant les vacances amb DIVENDRES. Cada tarda a les 16:30h. a Tv3.

[ Ellas mandan ]

En: Divendres Tv3 
Tags: josé ma. gay de liébana t de teatre tatiana sisquella 
Martes, 13 de julio de 2010 • 00:11h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]