Aquest dimarts, el "cas Pujol" segueix protagonitzant la nostra tertúlia d’actualitat, que comptarà amb la col·laboració d’una de les persones que més han investigat al voltant de la vida de Jordi Pujol, l’escriptor i periodista Manuel Cuyàs, autor dels tres volums de les memòries de l’expresident. La tertúlia serà moderada per Xavi Coral, i també comptarà amb la participació de Salvador Cardús, Sílvia Soler, Tian Riba i el periodista d’economia Josep Maria Cortés.
També seguim les passes d’Espartac Peran durant les connexions en directe des dels Prats del Rei, amb un especial cuina del 1714. Actualitzem com es cuinava abans a Catalunya a través de propostes gastronòmiques vinculades a les receptes catalanes d’aquella època. Mostrarem als nostres espectadors com menjaven els catalans del 1714 i proposem un àpat sencer basat en aquell moment històric amb Pep Nogué i Carme Ruscalleda.
A més a més, descobrim als Prats de Rei el cigronet de l’Alta Anoia, una especialitat local amb qualitats gastronòmiques excepcionals. En coneixem les característiques i les diferents formes d’utilitzar els cigrons a la cuina.
I tornant a plató, volem fer una primera mirada al temps que farà els pròxims mesos, sobretot tenint en compte que enguany està previst que tingui lloc a l’oceà Pacífic el fenomen conegut com el "Niño", que pot afectar de manera radical la meteorologia a tot el planeta. Ens ho explicarà el Tomàs Molina.
I amb el periodista esportiu Lluís Canut i la Marta Carreras, nova col·laboradora de DIVENDRES coneguda per la seva tasca en les transmissions de futbol a Catalunya Ràdio, parlarem de la finalització del mercat de fitxatges futbolístics.
Molts de vosaltres ho estàveu esperant. Ja tenim amb nosaltres la nova edició de la tertúlia de "La Riera" de DIVENDRES. I arriba carregada de novetats! Tindrem un nou convidat sorpresa... i una nova tertuliana! També obrim una nova secció al blog de la redacció: "El celler de Can Riera", on trobareu vídeos inèdits al voltant de la tertúlia i l'univers de "La Riera".
Avui analitzarem la tornada del Nil i les seves possibles conseqüències: acabarà en Nil treballant a Can Riera? Pot prendre el lloc a l'Imma? A la fonda han canviat moltes coses. L'arribada del grup Batea comença a notar-se en el funcionament de la fonda. Els anirà millor o pitjor a partir d'ara? La Lídia i el Claudi continuen amb la seva lluita eterna que amenaça el casino. Hem de patir? Els qui sembla que patiran molt aquest any són els Flaquer, perquè la tieta Consol amenaça de quedar-s'hi...
A més a més, aquesta tarda també tindrem una taula rodona per informar-vos del projecte "Barcelona World" anunciat avui, un espai on es construiran sis parcs temàtics, amb espais destinats al joc. Coneixerem més a fons aquesta proposta amb Josep Maria Cortés, periodista, José Maria Gay de Liébana, professor d'Economia Financera i Comptabilitat a la UB i Gonzalo Bernardos, vicerector d'Economia de la UB.
Sempre hi ha un DIVENDRES a prop teu. Cada tarda en directe, 16:30h., Tv3.
La nit de Sant Joan serà la protagonista del programa d'aquesta tarda. Parlarem de les tradicions i els encanteris d'aquesta nit màgica amb Sebastià d'Arbó, i des de Falset, rebrem en directe el pas de la Flama del Canigó, encendrem una foguera i ens prepararem amb l'Espartac Peran i l'equip d'exteriors per anar de revetlla. També coneixerem quins han estat els petardus que més ho han petat aquest any:
Tot i que parlar de la revetlla ens tindrà entretinguts la major part del programa, també hi haurà temps per rebre a Berto Romero, que entre altres coses, denunciarà actes delictius que ha detectat gràcies a llegir les crítiques de televisió (ull, amb això no volem dir que els crítics siguin uns delinqüents). A més, rebrem la visita de Josep M. Cortés, periodista d'economia, amb qui coneixerem les deu marques catalanes més prestigioses.
En DIVENDRES hem realitzat un estudi sobre les persones més influents a Catalunya. Avui desvetllarem els noms dels primers llocs d'aquesta llista al costat de Josep Maria Cortés, periodista en economia. Segurament us preguntareu, i que hi pinta Ramoncín en tot això?
Ramoncín no es troba en la nostra llista dels més influents, encara que ell també ha estat influent a altres nivells, com per exemple, a nivell musical. I per això li hem convidat al programa d'avui. Ramoncín torna amb el pop-rock espanyol dels anys 60 i 70 amb l'àlbum "The Cover Band", on versiona temes d'aquest període daurat de la música espanyola. Amb ell parlarem de música, i també de la polèmica que envolta a l'SGAE.
I des de Reus; un elefant pujat a un trapezi. Aquesta tarda a les 16:30h., en Tv3.