Núria BoschLa Fundació CatDem ha donat a conèixer aquesta setmana un informe que avala la viabilitat econòmica en cas d'una hipotètica independència de Catalunya. Segons l'estudi, signat per Núria Bosch i Marta Espasa, de l'Institut d'Economia de Barcelona, si la Generalitat hagués recaptat i gestionat tots els impostos, taxes i cotitzacions socials durant els últims anys, eliminant l'efecte de les transaccions de l'Estat, els ciutadans de Catalunya en sortirien molt beneficiats. Avui, a DIVENDRES, coneixerem de més a prop aquest estudi, amb una de les autores, Núria Bosch, catedràtica d'Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona.

Seguim a Tona amb l'Espartac, on  avui ha quedat amb la popular il.lustradora Pilarín Bayés, que té una forta vinculació amb aquesta població, i per això ens explicarà què no ens podem perdre si hi anem a fer turisme. Al terme municipal de Tona es troba el jaciment iberoromà del Camp de les Lloses. Marc Boada ens demostrarà de manera espectacular com els romans reciclaven diferents materials.

I com sempre, tindrem la nostra taula d'actualitat dels dimecres, formada pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

16:30h., Tv3.

[ Núria Bosch y la viabilidad económica de Catalunya en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: manel cuyàs màrius carol núria bosch núria coll pilarín bayés santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 19 de septiembre de 2012 • 00:00h.