Actualitat, nutrició i cervesa catalana, a 'Divendres'Com ja sabeu, Alcover, a la comarca de l'Alt Camp, és la població que ens acull aquesta setmana, durant la qual segurament molts de vosaltres gaudireu del pont de Tots Sants. Per aquest motiu volem conèixer l'última hora sobre el temps previst per als dies de festa que tenim a la vora, i per això rebem avui l'home del temps de Tv3 Dani Ramírez amb tota la informació sobre el temps dels pròxims dies, a més d'una primera previsió del desenvolupament del clima dels pròxims tres mesos.

Aprofitant el nostre pas per Alcover, ens hem acostat a la fàbrica de la cervesa Rosita, una altra de les cerveses que es fabriquen íntegrament dins del nostre territori, per conèixer pas per pas la seva elaboració amb diversos representants de la marca, i també per assaborir-la a fons amb la sommelier Meritxell Falgueras, que guiarà el nostre paladar a tavés de les bondats d'una de les cerveses més genuïnes que es fabriquen a Catalunya.

A Alcover hem trobat avellanes amb Denominació d'Origen, i avui ens interessem per les propietats de la fruita seca amb la nutricionista de capçalera del programa, la doctora Montse Folch. Us donarem un munt d'idees per introduir aquest magnífic tast a la nostra dieta de tardor.

Com sempre, intentarem anar més enllà dels grans titulars de la premsa del dia a la tertúlia d'actualitat, amb la col.laboració de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Tian Riba.

Segueix-nos a Twitter i cada dia en directe a les 16:30h., a Tv3.

[ Actualidad, nutrición y cerveza catalana en "Divendres" ]