David BagésUna setmana més, torna la tertúlia de "La Riera" amb l'àvia Remei, David Balaguer, Mercè Comes, Ana Boadas i Pere Mas. En aquesta ocasió tenim de convidat Joan Anton Balló (David Bagés) que, a més, portarà un convidat sorpresa. Serà capaç el Joan Anton de fer sortir de l'armari l'Albert? També celebrarem els Tots Sants de La Riera, perquè també tenim morts a qui recordar... Analitzarem la tornada de la Txell i la del Miquel, han vingut per quedar-s'hi? S'hi estaran molt de temps? Què han vingut a fer? Mirarem de descobrir-ho...A més a més, avançarem coses del que podrem veure la setmana que ve a "La Riera" i debatrem sobre aquesta relació estranya que s'està establint entre l'Imma, la Bet i el Salva...

També tindrem productes de temporada a la secció "De què és temporada?" amb el pagès Pep Riera i el catedràtic Abel Mariné, que ens ho explicaran tot sobre els productes de la terra que ara mateix estan en el seu millor moment.

Ara que és Tots Sants, Marc Giró ens ensenyarà bones maneres per comportar-nos correctament quan visitem un cementiri i, per extensió, quan ens toqui anar d'enterrament.

I abans de marxar de cap de setmana, repassem l'actualitat teatral amb Ana Boadas, que ha assistit a les estrenes més destacades de la temporada de tardor.

En directe, cada tarda fem un DIVENDRES, presentat per Xavi Coral i Espartac Peran. 16:40h., Tv3.

[ El actor David Bagés visita la tertulia de "La Riera" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine ana boadas david bagès david balaguer la riera marc giró mercè comes pep riera pere mas 
Viernes, 2 de noviembre de 2012 • 00:00h.