Espartac Peran i Xavi CoralAquest divendres, el programa DIVENDRES no fa pont i arriba amb un especial més llarg de l'habitual. Comencem amb l'horari de "La Riera" (15:48h.), amb la tertúlia de la sèrie que està batent rècords d'audiència a Catalunya, amb els nostres tertulians de cada setmana, l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes i tres convidats sorpresa de la sèrie. La tertúlia de "La Riera" de DIVENDRES és un espai interactiu, on els comentaris i punts de vista dels nostres espectadors que ens arriben a través de les xarxes són també part activa de la taula.

A més a més, coneixerem quins productes de la terra es troben ara en el seu moment òptim, a la secció "De què és temporada?" , amb el doctor Abel Mariné i el pagès Pep Riera.

Parlarem de tradicions catalanes per Nadal, amb Antoni Dalmau, especialista en tradicions. Explicarem els elements bàsics que no poden faltar en cap pessebre de Catalunya.

I l'Ana Boadas ens porta tota l'actualitat teatral de la ciutat de Barcelona. Coneixerem de primera mà les obres de teatre "Aventura!", "Un refugi Indie" i "Juicio a una zorra".

La presència dels "Tags" també és imprescindible al programa d'aquest divendres, per conèixer el tutorial de la flaixmob de La Marató d'aquest any.

Us hi esperem, 15:48h., Tv3.

[ Tertulia de "La Riera", productos de temporada y tradiciones navideñas en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine ana boadas antoni dalmau david balaguer la marató la riera mercè comes pep riera pere mas 
Viernes, 7 de diciembre de 2012 • 00:00h.