Joel Joan y Andreu Buenafuente
El Barcelona Teatre Musical (BTM) acollirà el diumenge 3 de febrer més de 1.600 convidats, en la que serà una edició dels Gaudí d'especial rellevància. L'Acadèmia del Cinema Català ha apostat per una gala de gran format, retransmesa en prime time i rigorós directe per TV3 conduïda per un mestre de cerimònies: Andreu Buenafuente.

89 produccions competiran per les nominacions en aquesta cinquena edició dels Premis Gaudí. Entre elles, 10 curtmetratges seleccionats per un Jurat qualificat, 15 pel·lícules per a televisió, 20 pel·lícules europees, 3 pel·lícules d’animació, 10 pel·lícules documentals, 18 pel·lícules en llengua no catalana, 11 pel·lícules en llengua catalana i 3 que anomenen "Talent català" doncs tot i no ser de producció catalana hi participen professionals catalans.

L'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes ha encarregat a Andreu Buenafuente la presentació de la gala dels V Premis Gaudí amb el guió en mans d'EL TERRAT i Televisió de Catalunya és responsable de la realització audiovisual de la gala produïda en col·laboració amb l'Acadèmia del Cinema Català.

[ Andreu Buenafuente presentará la gala... (Cast) ]
En: Andreu Buenafuente Premis Gaudí Tv3 
Tags: andreu buenafuente cine galas premis gaudí tv3 
Miércoles, 19 de diciembre de 2012 • 11:43h.