Gala Sida 2016
La Gala Sida, organizada por la Fundación Lucha contra el Sida que preside el Dr. Bonaventura Clotet y dirigida por Miguel Bosé, embajador de la Fundación, ha recaudado en su primera edición en Madrid 1.053.516,20 euros, una cifra récord en estos siete años, un 30% más que el año pasado. En estas 7 ediciones, se han alcanzado más de 4,5 millones de euros, que se destinarán a financiar los proyectos de investigación centrados en acabar con el VIH a través de la vacuna y otras estrategias de erradicación.

Gala Sida 2016
EL TERRAT colaboró desarrollando el guión de la Gala, además, del contenido y guión del streaming que alcanzó una audiencia de 23.000 usuarios únicos. En la hora y media que duró la retransmisión vía web, se consiguió que la recaudación online anónima aumentara un 6%.


La Gala Sida 2016 se celebró el 21 de noviembre de 2016.
En: Eventos 
Tags: bonaventura clotet fundación lucha contra el sida galas galas benéficas miguel bosé 
Lunes, 19 de diciembre de 2016 • 16:59h.

Andreu Buenafuente
El 18 Festival de Málaga de Cine Español, que se celebrará del 17 al 26 de abril, tendrá como presentadores a Asier Etxeandia y Silvia Abascal para la gala de inauguración, y a Andreu Buenafuente para la de clausura. Como resultado de un concurso público, la empresa Antena 3 Eventos, S.L. ha resultado adjudicataria de la organización y dirección de ambas ceremonias, cuyos presentadores ha seleccionado en consenso con la organización del festival.

Unas galas que pretenden aunar entretenimiento y divulgación, que contendrán sorpresas musicales y diversos audiovisuales con los contenidos del festival, contando asimismo en la clausura con una nutrida representación del cine español en la entrega de los premios y reconocimientos de la 18 edición del Festival de Málaga.

En: Andreu Buenafuente 
Tags: andreu buenafuente antena 3 festival de málaga galas nota de prensa 
Lunes, 13 de abril de 2015 • 13:35h.

Kim Díaz, propietari del Bar MutComencem la setmana a DIVENDRES, amb un munt de novetats! Aquests dies escalfem motors de cara a la gala dels premis Gaudí del Cinema Català, que se celebrarà el diumenge 3 de febrer al Barcelona Teatre Musical (BTM). A partir d'aquest dilluns, engeguem una travessa a la web del programa, on pots triar els teus candidats favorits a obtenir aquest preuat guardó en les categories de millor pel.lícula, millor actor i millor actriu protagonistes. El premi? Sortegem cinc passis dobles per anar gratis al cinema... durant tot un any!

Aquest dilluns també hem convidat Kim Díaz, propietari d'un dels bars de més èxit de Barcelona, el Bar Mut. Un local que el mateix Robert de Niro es va voler emportar a Nova York, i per on han passat Russell Crowe, Cameron Díaz i Woody Allen, i que amaga un club a la part de dalt, el "Mutis", restaurant clandestí amb barra de copes i aire de cabaret.

Espartac Peran deixa Rubí per traslladar-se a la localitat de Balsareny, a la comarca del Bages, poble natal de Pere Casaldàliga, bisbe emèrit de Sao Félix de Araguaia (Brasil), i primer català distingit amb el Premi Internacional Catalunya (2009). Xerrarem amb ell i també amb l'escriptor Màrius Serra, que torna, una vegada més, carregat de "Paraules en ruta".

Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba configuren la tertúlia d'actualitat, moderada per Xavi Coral.

En directe. 16:40h. Tv3.

[ Actualidad, premios Gaudí y el mejor bar de Barcelona en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]

El Barcelona Teatre Musical (BTM) acollirà el diumenge 3 de febrer més de 1.600 convidats, en la que serà una edició dels Gaudí d'especial rellevància. L'Acadèmia del Cinema Català ha apostat per una gala de gran format, retransmesa en prime time i rigorós directe per TV3 conduïda per un mestre de cerimònies: Andreu Buenafuente.
En: Andreu Buenafuente Premis Gaudí Tv3 
Tags: andreu buenafuente cine galas premis gaudí tv3 
Jueves, 24 de enero de 2013 • 17:20h.

Joel Joan y Andreu Buenafuente
El Barcelona Teatre Musical (BTM) acollirà el diumenge 3 de febrer més de 1.600 convidats, en la que serà una edició dels Gaudí d'especial rellevància. L'Acadèmia del Cinema Català ha apostat per una gala de gran format, retransmesa en prime time i rigorós directe per TV3 conduïda per un mestre de cerimònies: Andreu Buenafuente.

89 produccions competiran per les nominacions en aquesta cinquena edició dels Premis Gaudí. Entre elles, 10 curtmetratges seleccionats per un Jurat qualificat, 15 pel·lícules per a televisió, 20 pel·lícules europees, 3 pel·lícules d’animació, 10 pel·lícules documentals, 18 pel·lícules en llengua no catalana, 11 pel·lícules en llengua catalana i 3 que anomenen "Talent català" doncs tot i no ser de producció catalana hi participen professionals catalans.

L'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes ha encarregat a Andreu Buenafuente la presentació de la gala dels V Premis Gaudí amb el guió en mans d'EL TERRAT i Televisió de Catalunya és responsable de la realització audiovisual de la gala produïda en col·laboració amb l'Acadèmia del Cinema Català.

[ Andreu Buenafuente presentará la gala... (Cast) ]
En: Andreu Buenafuente Premis Gaudí Tv3 
Tags: andreu buenafuente cine galas premis gaudí tv3 
Miércoles, 19 de diciembre de 2012 • 11:43h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]