Xavi Coral i Espartac PeranSegon dia a Manlleu i ja podem dir que l'Espartac s'hi troba com a casa seva. Aquest dimarts diversos cuiners de Manlleu ens ajudaran a fer un repàs de les menges tradicionals de la quaresma i que han passat a formar part del nostre patrimoni gastronòmic, com la truita d'espinacs, el bacallà a la cassola o l'escudella fresca. Ara que ve la quaresma i la tradició diu que durant quaranta dies no podem menjar carn, la doctora Folch també ens farà un repàs d'algunes alternatives a la proteïna animal, com és el cas del tofu i el seitan.

A plató, Xavi Coral entrevistarà el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap del Servei de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic de Barcelona. Coneixerem més a fons les fases en què s'estructura l'eradicació d'una epidèmia vírica, i concretament ens centrarem en el virus de la grip, epidèmia que torna any rere any i que podem prevenir seguint uns senzills consells.

Comentarem l'actualitat del dia a la tertúlia dels dimarts, amb Àlex Rovira, Rafel Nadal, Marina Llansana, Pere Mas, i Tian Riba.

Cada tarda volem compartir un DIVENDRES amb vosaltres. En directe, 16:40, a TV3.

[ Cocina de cuaresma, prevención de la gripe y toda la actualidad a "DIVENDRES, 16:40h. a Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira antoni trilla doctora folch marina llansana pere mas rafel nadal tian riba 
Martes, 12 de febrero de 2013 • 00:00h.