Santi MillánLa setmana arriba al final i és el moment de col·locar les cartes sobre la taula a la tertúlia de "La Riera". Amb l’àvia Remei, David Balaguer, Mercè Comes, Ana Boadas i Pere Mas. Corroborarem que "La Riera" està més d'actualitat que mai perquè durant la setmana hem vist paral·lelismes molt interessants entre el món real i la ficció, i és que a "La Riera" també hi ha corruptes... i molts! També debatrem sobre el dilema que li ha plantejat el David Lerroy a la Marina, què estaríeu disposats a fer per 20 mil euros? L'Aurora s'acosta cada dia més a la Mireia, i això fa que ens imaginem què passarà quan la Mireia i l'Aurora es coneguin... Com reaccionarà la Mireia? Això portarà problemes als Flaquer? És aquesta possibilitat el que fa que en Joan sigui tan insistent amb l'Aurora?

Continuarem parlant de teatre, un dels hàbitats on l'actor Santi Millán es troba més a gust. Després d'una dècada amb la companyia teatral La Cubana, protagonitzant diversos espectacles d'èxit per tot el país, hem vist el Santi a diferents programes de TV i també al cinema. Entre els seus últims treballs, destaca l'espectacle teatral "Más allá del Puente". En aquesta ocasió presenta un xou teatal únic on combina l'humor, la música i la interacció amb el públic. Santi Millán visita DIVENDRES per presentar-nos el seu nou espectacle "Santi Millán live!", al Teatre Capitol de Barcelona. Repassarem amb ell els temes que tracta a l'obra i el Marc Giró intervindrà donant la seva opinió sobre la rutina en la parella, un dels temes que el Santi toca a l'obra.

I abans de marxar de cap de setmana, Ana Boadas ens presentarà el seu treball de camp sobre la Gala dels Premis Zapping, des del Palau de Congressos de Catalunya. Un interessant reportatge sobre el reconeixement més directe del públic a qualsevol mitjà audiovisual, ja sigui Internet, el mòbil o els videojocs, i on es premia la qualitat dels programes, deixant de costat els índexs d'audiència.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran. DIVENDRES, en directe. 16:40h, Tv3: web | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas la riera marc giró santi millán 
Viernes, 22 de febrero de 2013 • 00:19h.