Santi Millán
Aquest divendres finalitzem la setmana amb l’actor i presentador Santi Millán, que visita el plató de DIVENDRES per presentar "El mur", el nou programa que conduirà a TV3 a partir de diumenge. A "El mur" veurem com un grup d'experts prepara sis persones que no fan esport regularment per córrer la marató de Barcelona. Però aquest espai televisiu va més enllà, ja que és molt més que un programa de córrer: és un programa sobre la superació personal.

També assistirem a una nova "Cita amb la Terribas", l’espai setmanal de la periodista Mònica Terribas en què repassa l’actualitat a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes. Entre altres temes, analitzarem les declaracions del ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, sobre l’amenaça jihadista a Catalunya.

Divendres és també dia de tertúlia interactiva sobre "La Riera". Els nous girs de la sèrie seran analitzats pel nostre cor de tertulians experts en l’univers de la barra del Port: l’àvia Remei, Ana Boadas, Pere Mas, David Balaguer i Fermí Fernàndez. Conduirà la tertúlia Espartac Peran, amb la imprescindible participació de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials.

I abans de marxar de cap de setmana, nova classe de bones maneres amb Marc Giró. Parlarem de com podem portar amb la màxima elegància la convivència amb els nostres veïns d’escala.

T'esperem el divendres 10 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran fermí fernández marc giró santi millán xavi coral 
Viernes, 10 de abril de 2015 • 00:12h.

Santi Millán
Esta noche EN EL AIRE, Santi Millán nos hablará de la película "Solo para dos", escrita y dirigida por Roberto Santiago. Le sacaremos esa afición que ha cogido últimamente por correr sin parar, atravesar desiertos... Y como hay confianza seguro que le metemos en algún que otro lío... para saberlo tendréis que vernos.

Marc Giró nos dará directrices para sobrevivir a la crisis con elegancia y con la ayuda de nuestros presentadores, pondremos a la práctica sus consejos de la semana pasada para terminar un coito sin perder las formas ¿Os vais a perder a Andreu, Berto y compañía metidos en ese berenjenal? Yo no lo haría...

EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, en laSexta a medianoche.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat
@BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero marc giró santi millán 
Jueves, 6 de febrero de 2014 • 01:00h.

Santi MillánLa setmana arriba al final i és el moment de col·locar les cartes sobre la taula a la tertúlia de "La Riera". Amb l’àvia Remei, David Balaguer, Mercè Comes, Ana Boadas i Pere Mas. Corroborarem que "La Riera" està més d'actualitat que mai perquè durant la setmana hem vist paral·lelismes molt interessants entre el món real i la ficció, i és que a "La Riera" també hi ha corruptes... i molts! També debatrem sobre el dilema que li ha plantejat el David Lerroy a la Marina, què estaríeu disposats a fer per 20 mil euros? L'Aurora s'acosta cada dia més a la Mireia, i això fa que ens imaginem què passarà quan la Mireia i l'Aurora es coneguin... Com reaccionarà la Mireia? Això portarà problemes als Flaquer? És aquesta possibilitat el que fa que en Joan sigui tan insistent amb l'Aurora?

Continuarem parlant de teatre, un dels hàbitats on l'actor Santi Millán es troba més a gust. Després d'una dècada amb la companyia teatral La Cubana, protagonitzant diversos espectacles d'èxit per tot el país, hem vist el Santi a diferents programes de TV i també al cinema. Entre els seus últims treballs, destaca l'espectacle teatral "Más allá del Puente". En aquesta ocasió presenta un xou teatal únic on combina l'humor, la música i la interacció amb el públic. Santi Millán visita DIVENDRES per presentar-nos el seu nou espectacle "Santi Millán live!", al Teatre Capitol de Barcelona. Repassarem amb ell els temes que tracta a l'obra i el Marc Giró intervindrà donant la seva opinió sobre la rutina en la parella, un dels temes que el Santi toca a l'obra.

I abans de marxar de cap de setmana, Ana Boadas ens presentarà el seu treball de camp sobre la Gala dels Premis Zapping, des del Palau de Congressos de Catalunya. Un interessant reportatge sobre el reconeixement més directe del públic a qualsevol mitjà audiovisual, ja sigui Internet, el mòbil o els videojocs, i on es premia la qualitat dels programes, deixant de costat els índexs d'audiència.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran. DIVENDRES, en directe. 16:40h, Tv3: web | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas la riera marc giró santi millán 
Viernes, 22 de febrero de 2013 • 00:19h.

El domingo en PALOMITAS veremos como Secun de la Rosa se pasea en túnica por "Hispania". Pilar Rubio se cuela en el coche de Danny en "Grease" y Santi Millán juega al veo, veo con los astronautas de "Apolo XIII".

Y además veremos como la familia Alcántara acusa la crisis en "Cuéntame", "Karate Kid" se harta de dar cera y pulir cera, las chicas de "Sexo en N.Y." deciden celebrar la amiga invisible, asistiremos a un parto inesperado en el asiento trasero de "El coche fantástico", "Pokoyó" nos enseña a hacer trampas en el póker y Cayetana Guillén le tira los tejos a Malamadre en "Versión española".


Todo esto y mucho más en PALOMITAS, el domingo 4 de septiembre en Telecinco a partir de las 22h.

Síguenos en Twitter: @Palomitas_prog.
En: Palomitas Telecinco 
Tags: pilar rubio santi millán secun de la rosa 
Miércoles, 31 de agosto de 2011 • 17:00h.

El próximo domingo 14 de agosto Santi rodríguez será un huesped inesperado en el templo de "Kung fu", veremos a Secun de la Rosa en el papel de Rainman, un autista con mucho cuento, Barragán se sienta a la mesa de "Cuéntame" y Santi Millán se pasa por Houston para hacer aterrizar el "Apolo XIII".


Además Julián Muñoz se propone recalificar Pandora en "Avatar", los niños de "Verano azúl" resucitan a Chanquete, los concursantes de "Supervivientes" se tropiezan con Rambo, Cayetana Guillén le mete caña a Forrest Gump en "Versión española", veremos las tomas falsas de Bond, James Bond... Por cierto, ¿qué pasaría si José Luis Moreno hubiera dirigido "Mar adentro"?

PALOMITAS, cada domingo en Telecinco a partir de las 22h.
En: Palomitas Telecinco 
Tags: barragán santi millán santi rodríguez secun de la rosa 
Martes, 9 de agosto de 2011 • 09:00h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]