Pau García-Milà (Foto: Carlos Montanyes)Aquest dilluns, una part de la tecnologia del Mobile World Congress de Barcelona serà present al plató de DIVENDRES, a través del nostre expert en negocis d'èxit, el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Gràcies al Pau, hem pogut constatar la bona salut que té el món de la programació d'aplicacions en català per a telèfons mòbils. Tindrem a prop les darreres tendències i efectius d’aquest apassionant mercat de la comunicació, que creix de manera vertiginosa enmig d’un escenari de crisi econòmica en bona part dels sectors industrials. Ens trobem davant del negoci del futur?

L'Espartac es trasllada aquesta setmana a Castellterçol, vila i municipi de la comarca natural del Moianès, oficialment adscrit a la del Vallès Oriental. Amb l'escriptor Màrius Serra, recent guanyador del premi Sant Jordi de novel·la, coneixerem les variants dialectats que conviuen en aquesta àrea de la nostra geografia. A més a més, ens endinsarem en el món de les poues, els pous de glaç, construccions típiques catalanes destinades antigament a conservar glaç o neu. Coneixerem la història de la indústria del glaç, que va tenir molt de pes a Castellterçol entre els segles XVII i principis del XX. Com era la vida dels treballadors? Qui comprava aquest gel? Per a què s’utilitzava?

El més destacat del cap de setmana en matèria d'actualitat tindrà també representació i opinió a la tertúlia dels dilluns,amb els col·laboradors Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Martí Gironell i Tian Riba.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran. DIVENDRES, en directe. 16:40h, Tv3: web | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: núria farré pau garcia-milà tian riba world mobile congress 
Lunes, 25 de febrero de 2013 • 10:16h.