Ostavi PujadesEncara que tinguis el gos més maco del món, quan el treus fora de casa és fàcil perdre les bones maneres, sobretot si no tens en compte una sèrie de consells quan ets en llocs públics amb la teva mascota. Aquest divendres, parlarem amb en Marc Giró, expert en elegància i bona educació, de senzills consells per als amos d'animals de companyia, per mantenir les bones maneres davant qualsevol situació.

Evidentment, no faltarà la secció estrella abans del cap de setmana, la tertúlia de "La Riera". L'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes, sota la moderació d'Espartac Peran, sotmetran a tota mena de preguntes l'actor Octavi Pujades (en Gabriel a la ficció). El dubte principal: tornarà o no, amb la Marina? Ens ho explicarà ell mateix.

Estigueu ben atents al capítol de "La Riera" d'aquest divendres perquè farà parlar molt a la tertúlia. A més, però parlarem del Rafel, un nou personatge que entra amb força a la vida de la Mercè. Com serà, la seva relació? Li oferirà feina? Ella acceptarà? Hi ha alguna cosa amagada, en el Rafel? Mirarem d'esbrinar-ho. I com s'ho farà, la Sònia, per treure en Nando de la presó? Queda clar que no ho tindrà gens fàcil, i encara menys si això implica preservar el Joan Anton Balló d'acabar a la garjola. Hi hauria d'anar? De tot això i més en parlarem a la tertúlia de "La Riera".

I ara que ja tenim més a prop la primavera, tornen al programa en Pep Riera i l'Abel Mariné, per conèixer quins productes de la terra es troben ara mateix en el moment òptim de consum.

DIVENDRES sempre en directe a Tv3 (16:40h.) Participa en el programa en directe cada dia a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas la riera octavi pujades pep riera pere mas 
Viernes, 8 de marzo de 2013 • 00:46h.