Xavi Coral i Espartac PeranJa torna a ser divendres i això només pot significar una cosa, que tenim a prop una nova edició de la tertúlia sobre la sèrie que té el cor robat a mitja Catalunya, la tertúlia de "La Riera", amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes.

En aquesta ocasió, els nostres col·laboradors de la taula es plantejaran els següents possibles escenaris: Què passarà entre l'Imma i el Carlos? Podria ser que la relació anés més enllà o simplement serà una cosa esporàdica? Qui té una feinada per endavant és en Sergi, ja veurem si en té prou amb la setmana santa per refer-se del seu trencament amb la Cristina... Es quedarà així la cosa? En Sergi contraatacarà? Quedarà per descobrir si la Marina aconseguirà desenmascarar a en David Lerroy abans de prendre mal...

De tot això i més en parlarem a la tertúlia de DIVENDRES.

I amb les vacances de Setmana Santa molt a la vora i un ambient primaveral al plató de DIVENDRES, tornarem a rebre una classe magistral de bona educació, amb el nostre expert en bones maneres i bon gust: Marc Giró. El tema a tractar? Com no perdre l'estil durant la primavera, seguint el codi de bon gust i el sentit comú.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran, viu aquest DIVENDRES de primavera amb nosaltres. T'esperem en directe, 16:40h., a Tv3.

Twitter: @DivendresTv3 | Facebook: Divendres.
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer la riera marc giró pere mas 
Viernes, 22 de marzo de 2013 • 00:01h.