Alejandro EbratAl magazín DIVENDRES sempre intentem donar respostes a tot allò que afecta directament els catalans, com a individus i com a societat. Aquest any, la renda arriba amb moltes novetats, i conèixer-les bé ens pot ajudar a pagar menys impostos a Hisenda. Si teniu dubtes sobre aquest tema, envieu-nos-els a través de les xarxes socials del programa, Twitter i Facebook. Avui tindrem al plató Alejandro Ebrat, advocat i assessor jurídic, i els resoldrà en directe.

Aquesta setmana ens traslladem amb Espartac Peran a la localitat de Bellpuig, a Lleida, un lloc que es caracteritza pel seu paisatge fruiter i per la qualitat de les seves fruites, en especial de la poma i la pera, i també la nectarina i el préssec. Coneixerem el món de la fruita de Lleida, el seu conreu en el passat i en el present, la temporada i d'altres temes amb el pagès Pep Riera i l'enginyer agrònom Xavier Coll. A més a més, la secció de l'escriptor Màrius Serra "Paraules en ruta" ens desxifrarà el significat d’alguns dels mots i expressions propis d'aquesta regió de Catalunya.

La tertúlia d'actualitat, sota la moderació de Xavi Coral, tractarà els temes més destacats de l'actualitat del dia i del cap de setmana, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Lídia Heredia i Tian Riba.

Avui dilluns, 15 d'abril, en directe, 16:40h., a Tv3.
En: Divendres Tv3 
Tags: alejandro ebrat picart màrius serra núria farré pep riera pere escobar 
Lunes, 15 de abril de 2013 • 10:39h.