Ana BoadasA la tertúlia de "La Riera" d'aquest divendres parlarem de l'Aurora i en Pep: per què no va advertir les seves filles sobre com era el seu pare? Hi poden posar fre, ara? Ens té molt intrigats la relació entre en Teo Saporo i l'Ona: si bé en Saporo ha demostrat que té molta traça amb els negocis, això de les relacions amoroses no sembla el seu fort. Realment s'estima l'Ona? Li ha fet un regal molt car que ha fet desconfiar la Judit. En té motius? L'hauria d'haver acceptat, l'Ona? I no deixem les relacions de parella, perquè si la relació entre en Dani i la Míriam ja era complicada, tenim motius per creure que es complicarà encara una mica més... De tot això i moltes coses més en parlarem amb els nostres tertulians: l'àvia Remei, l'Ana Boadas, la Mercè Comes, en Pere Mas i en David Balaguer, sota la moderació del mestre de cerimònies Espartac Peran.

Aquesta setmana també la finalitzarem amb una nova aparició estel·lar al plató de DIVENDRES de l'expert en bon gust, Marc Giró. En Marc ens donarà consells per anar de casament seguint el codi de les bones maneres i l'elegància.

I seguirem l'última hora de tot el que s'hagi dit a la roda de premsa convocada per Tito Vilanova aquest divendres, amb uns comentaristes de luxe: Xesco Espar i Lluís Canut.

DIVENDRES a Tv3, 16:40h.
Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer la riera lluís canut pere mas 
Viernes, 26 de abril de 2013 • 00:14h.