Espartac Peran i Núria CollAquest dijous, a DIVENDRES, rebrem la visita del jove emprenedor Pau Garcia Milà, que torna al programa amb una maleta farcida de models de negocis d’èxit nascuts a Catalunya. Entre les propostes, tindrem l’ocasió de conèixer un innovador invent per cuinar sempre plats d’alt valor nutritiu, i una empresa que organitza viatges de fi de curs per a instituts i universitats.

L’Espartac en espera a Santa Coloma de Queralt, amb Dani Ramírez. A part de les propostes turístiques de cada dijous, l’home del temps ens farà tres itineraris per descobrir la Vall del Corb, entre Santa Coloma de Queralt i Bellpuig. A més a més, ens acompanyarà en aquest viatge el periodista Lluís Foix, que ens parla a la seva novel·la "La marinada sempre arriba", que està ambientada a la zona.

Amb Xavi Coral, la tertúlia d’actualitat analitzarà les notícies més rellevants del Dia del Treball, amb un equip de col·laboradors de luxe: Xavier Sardà, Jordi Barbeta, Manuel Cuyàs, Leonor Mayor, Vicent Sanchis i Tian Riba.

DIVENDRES a Tv3, 16:40h.
Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez jordi barbeta lluís foix manuel cuyàs pau garcia-milà xavier sardà 
Jueves, 2 de mayo de 2013 • 00:12h.