Espartac Peran i Xavi CoralAquest divendres, al programa DIVENDRES tornem a fer petar la xerrada entorn a la sèrie de TV3 que té el cor robat a mig Catalunya: "La Riera". Amb la col·laboració d’uns comentaristes d’alt nivell en coneixements sobre la familia Guitart... els nostres espectadors! Com sempre, recollirem les opinions i teories que els fans de la sèrie ens fan arribar a través de les xarxes socials del programa i les comentarem amb l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas, Mercè Comes i Espartac Peran.

Encara no sabem si en Claudi es recuperarà després de veure el "regal" que acaba de rebre. Si ho fa, se'n venjarà? Com? També parlarem de la Carme i el Guillem, una parella que un cop més perilla, en molts sentits... I de la Judit, que, per ajudar en Nil, s'està endinsant cada cop més a la boca del llop: acabarà prenent mal? En parlem a la tertúlia de "La Riera" de demà.

A més a més, coneixerem tots els detalls de la campanya de prevenció d’incendis de la Generalitat: repassarem amb un responsable de la Conselleria de Ramaderia, Pesca Alimentació i Medi Natural els punts més importants que cal tenir en compte per evitar incendis aquest estiu.

I tornem a treure a la llum el secret de les cançons, amb el periodista musical Pep Blay. En aquesta ocasió, i per la proximitat de la festivitat de Sant Joan, parlarem d'algunes de les cançons que es ballen més a les revetlles de tot Catalunya, i el seu significat.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran mercè comes pep blay pere mas 
Viernes, 21 de junio de 2013 • 00:32h.