Colla dels FalconsAquest dimecres al programa DIVENDRES, Espartac Peran ens espera a Piera amb unes connexions en directe al costat de la Colla de Falcons, grup casteller del municipi, que ha viatjat per tot Europa mostrant les seves espectaculars figures humanes. Considerat Patrimoni Immaterial de la Humanitat, proposem als nostres espectadors un recorregut per la imaginació de les diferents formacions humanes, que aquesta colla és capaç de crear en un tres i no res.

A més a més, i coincidint amb l'inici de la temporada estival, parlarem a Piera amb un expert en gelats, en Raül Miñarro, que acaba d'obrir una gelateria sobre rodes d'estil vintage. Us explicarem quins són els gustos més venuts, els nous sabors d'aquesta temporada o la diferència entre un gelat artesà i un d'industrial.

I a plató, tornarem a anar més enllà del significat de les lletres de les cançons amb el periodista musical Pep Blay. En aquesta ocasió, farem recerca d'aquelles peces musicals que s'han convertit en himnes generacionals, com "Blowing in the wind", de Bob Dylan, o l'"Empordà", de Sopa de Cabra.

L'actualitat obrirà el programa amb la tertúlia dels dimecres, sota la moderació de Xavi Coral i amb la col·laboració del Jutge Santiago Vidal i els periodistes i escriptors Màrius Carol, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs i Tian Riba.

A l'estiu, refresca't amb nosaltres. Cada tarda és DIVENDRES en directe a Tv3. (16:40h.)

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: manuel cuyàs màrius carol pep blay raül miñarro santiago vidal sílvia soler tian riba xavi coral 
Miércoles, 3 de julio de 2013 • 01:12h.