'Oh happy day'
S'apropa el nostre dia favorit de la setmana i ja ho tenim tot a punt per oferir-vos un programa molt especial, on coneixerem tots els detalls del nou concurs musical de Tv3 "Oh happy day". En parlarem amb el seu presentador, Eduard Farelo, i amb els membres del jurat: Sílvia Abril, Guille Milkyway, Elena Gadel i Pedro Pardo.

Aquesta setmana a la tertúlia de "La Riera" parlarem de les estratègies de l'Edgar a la cuina. Després d'una setmana al capdavant de l'equip sembla que els companys encara no el coneixen prou. En tindrà prou de ser només xef de Can Riera, o les seves ambicions van més enllà? També parlarem del Dídac i l'Ariadna, una parella que no sabem si arribarà a bon port, però el que realment ens té inquiets és la sospitosa facilitat que té el noi pels números. I parlarem de l'Aniol, el fill del Rafel, que sembla que ha vingut per donar-li una empenteta amb la Mercè... Com sempre amb els experts en la sèrie, l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernández.

Durant tota aquesta setmana hem anant recopilant els dubtes sobre bon gust i estil, que els nostres espectadors ens han enviat al correu del programa dv@tv3.cat. Tornarem a rebre al plató a l'expert en bona educació i bones maneres Marc Giró, per donar resposta a totes les qüestions que ens han plantejat els nostres seguidors.

I no faltarà la dosi extra d'optimisme que aporten cada setmana Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la Vall d'en Bas. Com sempre, en directe! Us hi esperem a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: Àngel llàcer eduard farelo elena gadel guillem milkyway manu guix silvia abril 
Viernes, 20 de septiembre de 2013 • 00:28h.