Eduard Farelo
Iniciarem el programa, com cada divendres, amb "La tertúlia de La Riera". L’Espartac Peran moderarà un encès debat amb els nostres contertulians habituals: Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l'àvia Remei i David Balaguer. Aquesta setmana voldran descobrir si hi ha algun motiu ocult en el fet que els fills de la Mercè s’ofereixin per ajudar a la fonda (busquen alguna cosa en Sergi i en Lluís?). També respondran a la pregunta: creieu que la Maribel i la Tilda només volen ajudar? I, finalment, descobriran quin és l’enigma que s’amaga darrere de la Maria Monclús.

Els divendres, cita obligada amb la classe de bones maneres del Marc Giró. Aquesta setmana respondrà la pregunta d’un espectador, preocupat per com ens hem de comportar damunt d’una bicicleta, tant si anem passejant per la ciutat com si sortim per la carretera o per la muntanya el cap de setmana.

Aquest dissabte comença el concurs "Oh happy day". El dilluns en parlarem abastament, però, per anar fent boca, entrevistarem Eduard Farelo que ens explicarà com se sent de cara a la nova temporada.

Per acabar, Dolors Boatella ens farà el seu particular repàs de les noticies de la setmana, i ens ensenyarà els mems més impactants i graciosos que han circulat per la xarxa.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david balaguer dolors boatella eduard farelo espartac peran helena garcia melero 
Viernes, 2 de octubre de 2015 • 09:43h.

'Oh happy day'
S'apropa el nostre dia favorit de la setmana i ja ho tenim tot a punt per oferir-vos un programa molt especial, on coneixerem tots els detalls del nou concurs musical de Tv3 "Oh happy day". En parlarem amb el seu presentador, Eduard Farelo, i amb els membres del jurat: Sílvia Abril, Guille Milkyway, Elena Gadel i Pedro Pardo.

Aquesta setmana a la tertúlia de "La Riera" parlarem de les estratègies de l'Edgar a la cuina. Després d'una setmana al capdavant de l'equip sembla que els companys encara no el coneixen prou. En tindrà prou de ser només xef de Can Riera, o les seves ambicions van més enllà? També parlarem del Dídac i l'Ariadna, una parella que no sabem si arribarà a bon port, però el que realment ens té inquiets és la sospitosa facilitat que té el noi pels números. I parlarem de l'Aniol, el fill del Rafel, que sembla que ha vingut per donar-li una empenteta amb la Mercè... Com sempre amb els experts en la sèrie, l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernández.

Durant tota aquesta setmana hem anant recopilant els dubtes sobre bon gust i estil, que els nostres espectadors ens han enviat al correu del programa dv@tv3.cat. Tornarem a rebre al plató a l'expert en bona educació i bones maneres Marc Giró, per donar resposta a totes les qüestions que ens han plantejat els nostres seguidors.

I no faltarà la dosi extra d'optimisme que aporten cada setmana Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la Vall d'en Bas. Com sempre, en directe! Us hi esperem a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: Àngel llàcer eduard farelo elena gadel guillem milkyway manu guix silvia abril 
Viernes, 20 de septiembre de 2013 • 00:28h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]