Antoni BassasAquest dijous torna el periodista Antoni Bassas amb las seva secció "La setmana del Bassas", una visió diferent de l’actualitat, a partir dels detalls que sovint passen més desapercebuts.

Des de Torà coneixerem el projecte de tres joves emprenedors que comercialitzen oli d’oliva verge aromatitzat amb productes de la Cerdanya. Expliquem com han aconseguit finançar el projecte gràcies al micromecenatge i les xarxes socials. A més a més, abans de marxar d’aquesta localitat us donarem una llista de recomanacions turístiques per si decidiu anar-hi a passar un cap de setmana.

Durant el programa d’aquest dijous també anirem al teatre, acompanyats de la nostra col·laboradora Ana Boadas, que ens porta algunes de les estrenes més destacades de l’agenda teatral. I durant la tertúlia d’actualitat continuarem parlant del futur de Catalunya, arran del que s’hagi dit durant el Debat de Política General. Amb Marina Llansana, Màrius Carol, Antonio Franco i Tian Riba, sota la moderació de Xavi Coral.

En directe, DIVENDRES, a les 16:40h. per Tv3.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas antoni bassas antonio franco marina llansana màrius carol tian riba 
Jueves, 26 de septiembre de 2013 • 00:32h.