Silvia BelDimecres tindrem al nostre plató l’actriu Sílvia Bel i la directora Sílvia Quer, unides dins del mateix projecte televisiu, el rodatge d’una minisèrie que s'estrenarà el 2014 amb motiu del tricentenari dels fets de 1714, i serà el primer cop que veurem en pantalla aquesta part de la història de Catalunya. Es tracta d’un projecte de ficció produït per Televisió de Catalunya i Prodigius Cinema, a partir de la novel·la homònima d'Alfred Bosch.

Durant aquest tercer dia en directe des del Papiol, visitarem amb Espartac Peran el seu castell, la peça patrimonial més important de la història mil·lenària de la població, on havia viscut Valentí Almirall, baró del Papiol. Entrem en directe al castell i visitem les sales medievals amb Josep Maria Solé i Sabaté.

A més a més, i coincidint que al Papiol hi ha un dels cementiris més moderns de Catalunya, parlem de cementiris d’última generació, que és com es podria definir el cementiri de Roques Blanques, que ha rebut diversos premis de qualitat.

Com és habitual al nostre programa, obrirem la tarda comentant l’actualitat, aquest dimecres amb Manuel Cuyàs, Sílvia Soler, Francesc Romeu, Tian Riba i Francesc Torralba, que publica el llibre "Creyentes y no creyentes en tierra de nadie".

Us hi esperem! 16:40h., Tv3

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

Foto: Marta Fàbregas i Marc Vidal
En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria solé i sabaté manuel cuyàs sílvia bel sílvia quer tian riba 
Miércoles, 20 de noviembre de 2013 • 00:15h.