Silvia BelDimecres tindrem al nostre plató l’actriu Sílvia Bel i la directora Sílvia Quer, unides dins del mateix projecte televisiu, el rodatge d’una minisèrie que s'estrenarà el 2014 amb motiu del tricentenari dels fets de 1714, i serà el primer cop que veurem en pantalla aquesta part de la història de Catalunya. Es tracta d’un projecte de ficció produït per Televisió de Catalunya i Prodigius Cinema, a partir de la novel·la homònima d'Alfred Bosch.

Durant aquest tercer dia en directe des del Papiol, visitarem amb Espartac Peran el seu castell, la peça patrimonial més important de la història mil·lenària de la població, on havia viscut Valentí Almirall, baró del Papiol. Entrem en directe al castell i visitem les sales medievals amb Josep Maria Solé i Sabaté.

A més a més, i coincidint que al Papiol hi ha un dels cementiris més moderns de Catalunya, parlem de cementiris d’última generació, que és com es podria definir el cementiri de Roques Blanques, que ha rebut diversos premis de qualitat.

Com és habitual al nostre programa, obrirem la tarda comentant l’actualitat, aquest dimecres amb Manuel Cuyàs, Sílvia Soler, Francesc Romeu, Tian Riba i Francesc Torralba, que publica el llibre "Creyentes y no creyentes en tierra de nadie".

Us hi esperem! 16:40h., Tv3

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

Foto: Marta Fàbregas i Marc Vidal
En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria solé i sabaté manuel cuyàs sílvia bel sílvia quer tian riba 
Miércoles, 20 de noviembre de 2013 • 00:15h.

Infidels... són els temes que ens ocupen al programa d'avui. Com per exemple els divorcis, que segons un estudi, han descendit durant els últims mesos. És que la crisi fa que l'amor duri més? O per contra, es pot saber amb certesa si l'amor té data de caducitat? Amb Màrius Carol i Tatiana Sisquella, acompanyats de les actrius de la sèrie de Tv3 "Infidels", -Aina Clotet, Montse Germa, Sílvia Bel i Íngrid Rubio-, parlarem d'aquests i altres temes que concerneixen a les relacions de parella, com per exemple de com es guarden els diners avui dia: en comptes junts o millor separats?

I atenció si esteu pensant en comprar-vos una mascota. Avui des de Vilanova i la Geltrú ens apropem amb Espartac Peran fins la Fundació Altarriba d'amics dels animals, per oferir als nostres espectadors una mascota en adopció, un gos entranyable que respon al nom d' "Endo". Podeu veure una foto seva al Facebook del programa. Ja som més de 15.000 amics!

El magacín de les tardes es diu DIVENDRES. 16:30h. Tv3.

[ Infidelidades y otras animaladas... ]

En: Divendres Tv3 
Tags: aina clotet íngrid rubio màrius carol montse germa sílvia bel tatiana sisquella 
Martes, 14 de septiembre de 2010 • 01:07h.

A DIVENDRES mantenim viu l'esperit dels grans clàssics, sobretot gràcies als nostres guionistes, que han creat dins del Facebook del programa un grup de "fans de la literatura russa del segle XIX"... ells són així, uns bojos bohemis, sempre vivint al límit. Avui parlarem de lletres, però no russes sinó anglosaxones. Concretament de l'Oscar Wilde i de la seva obra "Un marit ideal", que actualment està en cartellera en el teatre Goya de Barcelona. Per a saber si existeix el "marit ideal" hem convidat als seus actors protagonistes, l'Abel Folk i la Sílvia Bel.

També ens visitarà en Marc Giró, que podria ser un marit ideal de la mort, sobretot perquè està a l'última en tot el que es cou en el món de la moda i les tendències. Al costat d'ell som cada dia una mica més moderns, bé, i també al costat de l'Anna Llacher, que aquest divendres ens proposa fer una "ruta mexicana": una sèrie de propostes d'oci per al cap de setmana amb sabor tex-mex. Aquí us fem cinc cèntims amb aquest vídeo on podreu veure com són els joves mexicans i les seves formes d'oci:I si encara et sap a poc aquest DIVENDRES, també parlarem amb el Carles Santamaria, director del Saló del Còmic, d'un dels personatges que més cops de puny ha repartit als romans durant els darrers cinquanta anys, el gran Asterix. I ens acomiadem de Tarragona i dels romans, l'Espartac Peran torna a casa i ens delecta amb la seva presència al plató de DIVENDRES, on els nostres col.laboradors habituals donaran pas a les seccions d'actualitat i tele. Per cert, si algú té curiositat per conèixer una mica millor als nostres col.laboradors del DIVENDRES, us deixem amb aquest video on no es veu l'esperit del programa però sí el de l'Oscar Wilde. Bon cap de setmana a tothom![ 'Divendres', el día perfecto ]

En: Divendres Tv3 
Tags: abel folk anna llacher asterix carles santamaria marc giró oscar wilde salón del cómic sílvia bel 
Viernes, 30 de octubre de 2009 • 00:11h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]