Antoni Bassas i Xavi Coral
Els negocis d’èxit sorgits a Catalunya segueixen sent una constant al nostre programa, gràcies a la secció del jove emprenedor Pau Garcia-Milà, que cada setmana fa un rastreig d’aquells projectes que s’estan convertint en referent d’èxit. Durant el programa d’avui us mostrarem un empresa del món de l'ortopèdia i medicina esportiva que ha elaborat un producte nou i revolucionari, coneixerem la primera cooperativa d’oci i turisme responsable de Catalunya i també visitarem els apartaments turístics més sol·licitats a la ciutat de Barcelona, i us explicarem el secret del seu èxit.

No faltarà a la nostra taula, i com és habitual cada dijous, el periodista Antoni Bassas, que va més enllà dels grans titulars dels diaris i ens convida a la reflexió al voltant de l’actualitat des del seu punt de vista únic. "La setmana del Bassas",  absolutament imprescindible.

I aprofitant l’últim dia d’Espartac Peran a la localitat de Masquefa, visitarem els seus racons més emblemàtics a través de les recomanacions turístiques, per acomiadar-nos més tard a ritme de swing. Parlarem de tot el que representa el swing per als habitants de Masquefa, i coneixem els diversos estils musicals que engloba amb Dani Pérez, àlies Big Dani, un dels saxofonistes més reconeguts de l’estat. A més, un grup ballarà en directe.

Marina Llansana, Màrius Carol, Antonio Franco, Jordi Barbeta i Tian Riba seran els encarregats d’obrir la tarda amb la tertúlia d’actualitat, on repassarem el més destacat del dia sota la conducció de Xavi Coral.

Després de "La Riera", a les 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook