Elvis PresleyLa tertúlia interactiva de "La Riera" torna a DIVENDRES amb l’àvia Remei, Fermí Fernàndez, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas, les més grans autoritats (a part dels guionistes de la sèrie) sobre les trames, subtrames i personatges d’aquesta foguera de passions. Esmoleu les vostres eines socials i jugueu a través de Facebook i Twitter amb nosaltres. Espartac Peran, des del plató, i Oriol Soler, des de la redacció, es faran ressò de les vostres opinions.

Aquest divendres també recordarem la figura d’Elvis Presley, ja que un dia com aquest, fa 58 anys, el seu hit "Heartbreak hotel" era número 1 en les llistes musicals de tot el món. Amb el periodista musical Pep Blay anirem més enllà del rock’n’roll per conèixer tota la veritat que hi ha darrere de "Heartbreak hotel" i la vida de l’Elvis.

Amb el nostre expert en bona educació, Marc Giró, parlarem de l’amistat i de com ho hem de fer per no perdre mai l’elegància i tenir cura d’una de les més grans fonts de satisfacció de l’ésser humà, els amics. Qui té un amic, té un tresor.

Acomiadarem la setmana a Sant Andreu de la Barca amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

Us hi esperem! En directe, totes les tardes poden ser tardes de DIVENDRES. A les 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àngel llàcer david balaguer fermí fernandes manu guix marc giró 
Jueves, 20 de febrero de 2014 • 18:52h.